Lokerse 4H – Evergem 1H – Vlabad 1H – Danlie 1H 19 – 5

De beats van ons galabal en de knalprestatie van onze kwissers dreunen nog na, maar intussen is er ook door heren 4 naarstig gepresteerd. De selectie bestaat uit vaste waarden Wymie, Pens, Deley, Beemer, Patrick, De Foer en vaste invaller bompie Dirkie.

5 B2’s en 2 C1’s in 3e provinciale, de titel en lauwerkransen, daar gaan we voor. Zoals u van bovenstaande uitslag zou kunnen opmaken hebben we 6 op 6. Danlie Hamme en Stekene zijn onze directe concurrenten en met Danlie al op 4 punten zijn we nog met 2 voor de titel. Dat belooft natuurlijk een spannende strijd te worden, want tzijn allemaal gemotiveerde jonkies, die van Stekene. De buit is dus verre van binnen, en als seniorenploeg kampen we natuurlijk met een natuurlijk verval van onze kathedralen (zie ook het lijstje van hieronder).

Iedereen in ons ploegje heeft een job met bijpassende titel en naamkaartje, (Wymie: technisch directeur, Pat: captain op papier, Ley: master of reports, Pens: head of security ) maar gezien bovenvermeld probleem dat onze kathedralen beginnen te veranderen in afbrokkelende basilieken, stel ik voor dat de Foer als medisch specialist en beemer als atleet onze fysische paraatheid bevorderen. Foer wordt dus medisch directeur, een pilleke rilatine, adrenaline of een spuitje cortisone van tijd tot tijd doet al eens deugd. Beemer wordt dan master of Fitness, want die rijdt meer met de fiets op 1 dag dan wij op een gans jaar, inclusief de Lokerse feesten.

Te onthouden voor de rest vh seizoen:

* Enkel Patrick heeft 1 maal een enkel verloren, maar tegen Danlie’s Jordy Van Damme, één van de betere b2’s in de hele reeks, een prachtoverwinning geboekt.

* De rest van de enkels, 11 stuks dus, zijn gewonnen door notoire enkelspecialilsten zoals De Gucht, Deley, Wymie (2x !!), De Foer…

* We moeten dringend werken aan de dubbels, we verliezen er teveel, terug komen trainen op donderdag zal redding brengen. Dus b1’s, wees genadig, speel eens een matchke op donderdag met het plebs van de lagere geklasseerden.

* Iedereen is min of meer op één of andere manier geblesseerd

o Pens aan zijnen groten teen (sprongsmash is bad idea)

o De Foer aan zijnen buik (griep)

o Deley aan zijn knieschijf

o Wymie aan zowat alles onder zijn knieschijf

o Beemer aan zijn gebrek aan bioritme, opstaan om 05.00u is nooit gezond voor ne speler van heren 4

o Pat is nog redelijk ok denk ik

o Geïnteresseerde invallers mogen zich melden bij de cap of de technische staf, 3 invalbeurten op een seizoen en u bent automatisch uitgenodigd op onze legendarische h4-barbecue. (bij goede resultaten uiteraard, winstpercentage >60%)

Ley

Eén gedachte over “Lokerse 4H – Evergem 1H – Vlabad 1H – Danlie 1H 19 – 5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.