Reeksindelingen ligacompetitie 2010 – 2011

Lokerse Gemengd 1 speelt in 2de liga A.
De tegenstanders zijn:
Wit-Wit G1: de torenhoge favoriet in deze reeks waar naast Flore en Arno Vandenhoucke nu ook Ine Lancriet is bijgekomen. Andere heren zijn Christophe Dujardin en Jeremie De Keyzer.
Damme G1: deze ploeg degradeert uit 1ste liga en is ons welbekend met Geert De Baadts, Dieter De Weert en Nick Van Paemelen. Bij de dames spelen Kim Recollecte en Anne Stoel.
Pluimplukkers G2: Speelde vorig seizoen kampioen in 3de A met 18 op 20 (zonder verliesmatch). Stevige ploeg met Lynn Sioncke, Leen Van Groenweghe, Simon Van Gastel, Robin Van Landeghem en Geert Gabriël.
Zwijndrecht G2: de kampioen uit 3de liga B. Kregen vorig seizoen maar één nederlaag aangesmeerd (van Lokerse G2 😉 ). Deze ploeg draaide vorig jaar rond Rachid Assemiouni, Peter Nees, Ruben Van Eetvelde, Wendy De Greef en Marleen Van Dijk. 
Dilbeek G1: de 3de stijger in deze reeks, de kampioen uit 3de liga C verloor één enkel puntje vorig seizoen. Sterke ploeg met Ellen Clement, Sara Haelterman, Nicolas Mancini, Bjorn Spruyt en Thomas Arnalsteen.
Lokerse G1: Vorig jaar werd nipt en met wat meeval de degradatie nipt vermeden. Dit jaar hopen we een plaatsje hoger te eindigen. Frederik ”Travo’ Desander zorgt voor de ervaring. Met Sam Van den Broeck, Jordy Van Der Sypt, Kaat De Keukelaere en Ellen Vanderveken trekken we volop de kaart van de jeugd.
Conclusie: Een zware reeks waar Wit-Wit G1  een trapje hoger staat dan de rest. Van plaatst 2 tem. 6 zal de strijd tegen de degradatie woeden. Hopelijk kunnen we ons opnieuw handhaven en mits een sterke start een lekker seizoen tegemoet gaan.

Lokerse Gemengd 2 en Gemengd 3 zitten samen in 3de liga B:
Oudegem G1: Stevig ploegje met Gert Piqueur, Bart Roels en Glenn Van Schuerbeeck. Team verloor in de transferperiode Isabelle Geeraerts aan Lokerse, maar versterkte zich met Nele De Loy-Vermeulen.
Gentse G1: De kampioen in 1ste provinciale met Steven Verbruggen, Christophe De Haen en Véronique Clocquet.
Antwerp G3: Compleet nieuwe ploeg rond kapitein Yves Kerckhofs. Meer weten we er voorlopig niet van. (Misschien met Steven Vermeulen en Eva Jacobs)
Latem G1: Ploeg die vorig jaar uit de reeks van G1 donderde. Naast kapitein Stephanie Vanderstricht spelen ook Ann Brisau,  Patrick Coppens, Oliver Grunert en Wim Thienpondt
Drive G1: kon zich vorig jaar heel nipt redden in 3de liga maar verloor in het tussenseizoen wel Ellen Vanderveken (naar Lokerse) en Joke Delfosse (naar Lebad). Kapitein Steve De Ridder kan rekenen op Sven Van Nuffel, Els Papegaey en Petra Bosteels.
Lokerse G2: Zoals elk jaar één van de titelkandidaten. Nieuw zijn kapitein Johan De Mul, Isabelle Geeraerts en Klaas De Waele. De andere spelers zijn Caroline Coppieters, Kristel Bingé, Chris Vandecasteele en David ‘Buik’ Bauwens.
Lokerse G3: Vorig jaar 2de in 1ste provinciale maar gelukkig meegestegen naar de liga.
Ook een stevig team dat in principe zijn plaats in 3de liga moet kunnen behouden. Ploeg rond Davy Van De Putte, Dries De Keukelaere, Hannes Beauprez,  Liesbeth De Bock, Els De Braekeleer en Elke De Waele.   
Conclusie: Lokerse G2 komt zoals elk jaar in aanmerking voor de titel al maken ploegen als Oudegem G1, Antwerp G3 en Latem G1 evenveel kans. Voor Lokerse G3 heb ik er alle vertrouwen in dat ze een rustig jaar tegemoet gaan en wie weet zelfs kunnen verrassen. Drive G1 lijkt te licht uit te vallen.

Lokerse Heren 1 speelt in 2de liga A

 Lokerse Dames 1 speelt in 2de liga A

0 gedachten over “Reeksindelingen ligacompetitie 2010 – 2011

  1. En azo een buZZe op het ontbijt… wa kan ne mens nu nog meer willen…
    De kasteel (ondertussen al 10 kilokes minder) 🙂 is zot van ontbijten :):) Hou u maar gereed G3 :):)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *