Resultaten BCD-tornooi

5 gewonnen finales en 6 verloren finales & Joris Penneman wordt C1!!!
 
 

 

B1 : 2x winst & 3 verloren finales

HE B1 : Een waar slagveld onder de Lokersespelers in de eerste ronde. Enkel Sam Van den Broeck ging door. Jordy, Buik, Dries & Hans verteerden het vroege speeluur niet.
Sam won in de kwartfinale in 3 sets van Eloot waarna hij zich ten nadele van Spanhove plaatste voor de finale. Hierin won Sam in 3 sets van Pluimplukker David ‘Boris’ Hesters

DE B1 : Isabelle Geeraerts (in de 1ste ronde) en Ellen Vanderveken (in de kwart) werden vroegtijdig uitgeschakeld. Joke D’hont heeft opnieuw de goeie vorm te pakken. Na haar sterke prestatie vorige week in Oudegem wist ons Joke (volgend seizoen opnieuw volwaardig voor Lokerse) opnieuw sterk te presteren in het enkelspel. In haar 1ste ronde wist Joke de maat te nemen van de sterke Justine Vercruysse waarna ze in de halve finale ook Marlies Ramboer wist te verslaan.
In de finale moest Joke (opnieuw) Emma Uyttersprot als haar meerdere erkennen.

HD B1 : In de kwartfinale stond al een vervroegde finale op het programma. Hierin bleken Sam Van den Broeck & Frederik Desander net iets sterker dan Jordy Van Der Sypt & Florian Debruyne.
In de onderste helft van de tableau gingen David ‘Buik’ Bauwens en Davy Van Paemel er in de kwart nipt uit tegen Cremers/Simons. Desander & VdBroeck stoomden door tot in de finale die ze makkelijk wonnen in 2 sets van Cremers/Simons.

DD B1 : In deze reeks bleken alle koppels zeer aan elkaar gewaagd. Alleen Ramboer/Vercruysse waren hors-catégorie. Kristel Bingé & Joke Delfosse verloren hun kwartfinale nipt in 3 sets. In de onderste helft haalden Joke D’hont & Kaat De Keukelaere het in 3 sets van Isabelle Geeraerts met Wendy De Ridder. In de halve versloegen Joke & Kaat Ellen Vanderveken & Kathleen Verspreet waarna ze de finale in 2 sets verloren van Ramboer/Vercruysse.

GD B1 : De loting besliste dat Jordy Van Der Sypt & Ellen Vanderveken meteen tegen Frederik Desander & Kaat De Keukelaere uitkwamen. Jordy & Ellen wonnen in 3 sets. Ook Chris Vandecasteele & Kristel Bingé en Joke D’hont met Laurens Pluquet plaatsten zich voor de halves.
Jordy & Ellen wonnen van Joke & Laurens. Kasteel & Kristel verloren in 3 sets van Hesters/Vercruysse die ook de finale wonnen van Jordy & Ellen.

B2 : 1x winst, 1x halve finale
HE B2 : Zowel Patrick De Vylder als Hannes Beauprez gingen er al uit in hun 1ste partij. Voor Bart ‘Famacci’ Famaey was de kwartfinale reeds het eindstation. Hij verloor wel van de latere winnaar Ward Van Boven die op dit tornooi geen set moest prijsgeven.
 

 

DE B2 : Al onze hoop was gericht op Vicky D’haen. Maar na haar 1ste partij was het reeds afgelopen.

HD B2 : In de kwartfinale wonnen de favorieten Bart Famaey & Nicolas Van Bruyssel van Dirk De Gucht & Steven Oste. Patrick De Vylder & Stijn Deley plaatsten zich ook voor de halve finales waarin ze het moesten afleggen van Buffel/Voet. Famacci & Nicolas plaatsten zich wel voor de finale die ze met brio wonnen

GD B2 : Stijn Deley & Joke Breynaert waren de enige die zich konden plaatsen voor de halve finales. In hun kwartfinale wonnen ze in 3 sets van Kimberley Hillaert & Nicolas Van Bruysel. Vicky D’haen (met Philip Vervaeke) kwam ook niet verder dan de kwart.

C1 : England rules

HE C1 : David & Daniel Massih (die mannen van de andere kant van de plas) borstelden elk langs hun kant van de tabel netjes alle tegenstand op. Gianni De Wilde stuitte al meteen op David Massih. Ook Jasper Poppe en Dirk Bondroit werden in hun 1ste partij eruit gekegeld.

DE C1 : Merel Van Eynde kwam in haar 1ste C1 tornooi niet verder dan de 1ste ronde. Ze verloor wel van de latere finaliste. Kimberley Hillaert wist zich tot in de kwartfinale te knokken… maar verloor daar in 3 sets. Ook hier won een Engelse.

HD C1 : 2de reekshoofd Gert Van Bouwel (met Kris Vercauteren) wonnen van Kris Pensaert & Tim Wymeersch maar moesten het in de halve afleggen van (wat dacht u) 2 Engelsen. Ook Dirk Bondroit (met Caraggi) en Gianni De Wilde (met Imschoot) gingen eruit in de kwartfinales.

DD C1 : 2x eerste ronde. Zowel voor Eline De Keukelaere & Merel Van Eynde als Kimberley Hillaert met Isabel De Bruyne zat het tornooi er meteen op.

GD C1 : Zowel Dirk Bondroit (met Sandra Van Landeghem) als Gert Van Bouwel (met Rosita Bracke) als Mats Clays & Merel Van Eynde verloren in de kwartfinale.

C2 : Joris Penneman rules

HE C2 : Ofte Lokerse rules! Maar liefst 3 van de 4 halve finalisten waren van de thuisploeg. Joris Penneman won in 3 sets van dubbelmaat Lander Borgonjon. Mats Clays wist in 2 sets te winnen van Iggy Van Damme. In een spannende finale won de youngster het in 3 sets van de ouwe leeuw. Derde finale op rij voor Joris, en deze keer winst waardoor Joris zich op de valreep rechtstreeks tot C1 ziet promoveren. Proficiat Joris!

DE C2 : Celine Kelem en Jana Segers verloren beide hun 1ste partij van de dag. Jana Segers verloor echter zeer nipt (met 21-19 in de 3de set) van de latere winnares. Hier zat dus mss. meer in.

HD C2 : Lander Borgonjon & Joris Penneman wisten zich te plaatsen voor de halve finales ten nadele van Werner Van den Broeck & Gerrit Braem. Ook Stefaan Van Moeseke & Manu Vercauteren bereikten de halves na winst tegen Bart Pringels (met Dieter Peeters).
Geen van beide duo’s bereikten echter de finale.

GD C2 : Bart Pringels was de enige Lokersedeelnemer in dit onderdeel. En hij verdedigde onze kleuren met brio door het gemengd te winnen. Lies Huyghe stond aan zijn zijde.

D : 2x verlies in finale

HE D : Neo-C2 Gregory Hillaert was de enige Lokersespeler die tot in de halve finales geraakte. Daarin verloor hij echter van de latere winnaar. Voor de rest waren er heel wat jeugdspelers die voor het eerst proefden van hun eerste echte tornooi.

HD D : Wim Brondeel & Frank De Wilde wonnen in de kwartfinale tegen Nils De Smet & Wouter Fransaer. Ook Stan Pannier & Pieter Verlee moesten broedermoord plegen door Matthias Neetens en Laurens Verhoeven te verslaan. Ze verloren nadien de halve finale van Lambracht/Hauquier. Wim & Frank slaagden er wel in zich te plaatsen voor de finale, maar ook zij gingen eraan tegen datzelfde koppel.

DD D : Een poule met 3 koppels. Inge De Moor & Tineke Schelfout werden nipt geklopt voor de 1ste plek. Ze verloren met 21-19 in de derde set. Annick Geers & Nancy Van Malderen deden het meer dan aardig in hun 1ste officiële tornooi want ze haalden 3 sets tegen Tineke & Inge

GD D : Nils De Smet & Eline Pringels plaatsten zich voor de finale ten nadele van neo-Lokeraar Kurt Tollenaere. De finale werd evenwel in 2 sets verloren.

0 gedachten over “Resultaten BCD-tornooi

 1. Proficiat aan iedereen!
  Ik wil ook vooral ALLE MEDEWERKERS van harte bedanken. In het scheidsrechterverslag stond er dat de organisatie uitstekend verliep waarvoor jullie dank.
  Van het opzetten tot het afbreken van de zaal werd alles met een lach gedaan en dat vind ik “top”!
  Bedankt ook voor de mensen aan de broodjesstand die daar toch niet steeds de plezantste job te doen hebben!
  Op naar de volgende editie !!
  BEDANKT!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *