Uitnodiging supportersbus kampioenenmatch Lebad (met Sam)

Lebad (met onze Sam) speelt op 19/2 de laatste confrontaties voor de titel in 1ste nationale. Deze confrontaties gaan door in Veltem. Lebad moet spelen tegen Saive in de ochtend en tegen Ixelles in de namiddag.

Lebad legt voor deze verplaatsing een bus in, en er werd gevraagd dat er eventueel supporters van Lokeren zouden willen meegaan. Een ticketje voor de bus kost 5 euro, maar wordt ’s avonds terugbetaald in drankbonnen. Er zal zeker een uitzinnig kampioenenfeestje plaatsvinden in de thuisbasis van Lebad. Uiteraard zijn de supporters van Lokerse die meegeweest zijn welkom op dit kampioenenfeestje… (en ook diegenen die niet meegeweest zijn, zijn welkom) 

Mensen van Lokerse die geïnteresseerd zijn om die verplaatsing met de bus vanuit Heule, en de ontmoetingen in Veltem mee te maken, mogen naar mij een mailtje (vandenbroeck.werner@telenet.be) sturen. Ik regel het dan wel verder met Lebad en kan mischien wel zorgen voor een georganiseerde tocht naar Heule op zondagochtend om van daaruit dus de bus op te stappen, richting Veltem.
Klik hier voor de flyer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *