Verslag Lokerse H10 – Oudegem H5 : 6 – 2

Op zondag 31 oktober stond er voor de lokerse H10 een thuismatch op het menu tegen Oudegem. Met Lander geblesseerd en Joris verontschuldigd mocht Jasper nogmaals inspringen en hadden we dus een vijfkoppige ploeg om onze eerste plaats te verdedigen.Na onze “uitgebreide” opwarming konden we aan de matchen beginnen.

De eerste dubbel was al meteen een spannende driesetter, maar uiteindelijk hebben we toch het onderspit gedolven door de geslepenheid van een oudere, maar nog zeer sportieve tegenstander en zijn compagnon.

Ook mijn enkel heb ik verloren door een misschien iets te veelvuldig gebruik van smashes waardoor ik al snel aan het zweten was als een paard. Dat heb ik nu wel afgeleerd voor mijn volgende enkel.

De rest van de matchen hebben we glorieus gewonnen door onze ijzersterke ploeg en hebben de tegenstand dan ook naar huis gespeeld met de schitterende uitslag van 6-2. Achteraf hebben we nog wat bijgepraat in de cafetaria en nog iets gedronken. En daarna was het naar huis fietsen, douche pakken en in de zetel ploffen.

Uw verslaggever:

Jens Van Roy.

Nota van de kapitein:

Bij deze draag ik tijdelijk de lijding/leiding van H10 over aan Jos aangezien ik maandag onder het mes moet en toch een paar maanden niet aan spelen toe zal zijn.

Spelers: alvast bedankt voor jullie inzet en hou intussen onze koppositie vast tot in de terugronde!

0 gedachten over “Verslag Lokerse H10 – Oudegem H5 : 6 – 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *