12x goud & 3x zilver op Mintons St-Niklaas!

De Lokerse armada is in St-Niklaas massaal op titeljacht gegaan. Het resultaat was fantastisch! Maar liefst 12x goud, 3x zilver & 2x brons!

Opnieuw een Froni-Slam in de B1-reeks!

Stein Bondroit op JOT OlveIn de B1-reeks was het enkel het heren enkel dat ontbrak om een grote straat te scoren. Stein Bondroit verloor er de finale. Wel zijn eerste finale in het B1! Mooi zo van ons 15-jarig toptalent! In het heren dubbel B1 kon Stein wel de titel vieren met Joren Robberecht als mentor. In de finale werd gewonnen van Davy ‘buZZe’ Van De Putte & Jo ‘Perrie’ Van De Perre.

Bij de dames B1 kunnen we traditiegetrouw rekenen op Froni Van Daele. Froni scoort opnieuw ‘een Froni Slam’ door zowel in enkel, het dames dubbel (met Emmelie Muylaert) & het gemengd dubbel met Buzze te winnen. Straf werk!

Ook Davy Van De Putte haalde na het dubbel & mix een derde finale. Het heren enkel B2 werd achter zijn naam geschreven na winst tegen  het eerste reekshoofd. Ook Lokerse winst in het gemengd dubbel B2. De tandem Eddy Van Herbruggen & Kristel Bingé wonnen met duidelijke cijfers al hun wedstrijden.

In de C1-reeks was Merel Van Eynde de tornooikaper van dienst. In de finale van het dames enkel C1 moest ze nog het hoofd buigen; in het gemengd dubbel C1 won Merel samen met Jasper Poppe wel het tornooi.

In de C2-reeks verloor Pieter Vincke de enkelfinale & werden Gert Van Bouwel & Jana Segers in de halve finale gemengd C2 gewipt, in de D-reeks was het wel prijs. Pieter-Jan Vermeire wint meteen het enkel bij zijn allereerste tornooideelname. Straffe prestatie van onze nieuweling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *