Miniton

Ben jij de trotse ouder van een kindje tussen de 3 en 6 jaar oud? Dan hebben wij een unieke kans voor jou om samen de wereld van badminton te verkennen!

MINITON biedt jullie de mogelijkheid om 4 weken, volledig gratis, kennis te maken met deze fantastische sport. Op een speelse en avontuurlijke manier zal je ontdekken wat badminton precies inhoudt en hoe leuk het kan zijn!

Zet deze data maar vast in je agenda: 2, 9, 16 en 30 maart 2024. Telkens van 9u tot 10u verwelkomen we jullie graag in de Sporthal van Lokeren, waar de magische wereld van badminton op jullie wacht.

Waarom zou je deelnemen aan MINITON? Niet alleen is het een geweldige kans om jouw kind kennis te laten maken met sport, maar badminton heeft ook een scala aan voordelen voor de allerkleinsten. Het bevordert hun motorische ontwikkeling, coördinatie en balans. Bovendien is het een ideale gelegenheid voor ouder-kind interactie en het opdoen van nieuwe sociale contacten.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans en schrijf je nu in voor MINITON. Ervaar samen met jouw kindje de opwinding van badminton en ontdek een wereld vol plezier en avontuur!

Let op: de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. Schrijf je in via onderstaande knop of neem contact met ons op voor meer informatie: jeugd@lokersebc.be

Ontdek, speel en laat de magie van badminton stralen met MINITON!

Praktisch: zorg voor gemakkelijke kledij, sportschoenen en water. Wij zorgen voor rackets, shuttles en het plezier!