Miniton

Ben jij de trotse ouder van een kindje tussen de 3 en 6 jaar oud? Dan hebben wij een unieke kans voor jou om samen de wereld van badminton te verkennen!

MINITON biedt jullie de mogelijkheid om wekelijks op zaterdagochtend, kennis te maken met deze fantastische sport. Op een speelse en avontuurlijke manier zal je ontdekken wat badminton precies inhoudt en hoe leuk het kan zijn!

Vanaf 14 september 2024 tot eind december 2024 verwelkomen we jullie van 9u tot 10u in de Sporthal van Lokeren, waar de magische wereld van badminton op jullie wacht.

Waarom zou je deelnemen aan MINITON? Niet alleen is het een geweldige kans om jouw kind kennis te laten maken met sport, maar badminton heeft ook een scala aan voordelen voor de allerkleinsten. Het bevordert hun motorische ontwikkeling, coördinatie en balans. Bovendien is het een ideale gelegenheid voor ouder-kind interactie en het opdoen van nieuwe sociale contacten.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans en schrijf je nu in voor MINITON. Ervaar samen met jouw kindje de opwinding van badminton en ontdek een wereld vol plezier en avontuur!

Op de eerste dag koop je een 8-beurtenkaart van 20 euro.

Je kiest zelf wanneer je komt. Voor onze organisatie is het nodig dat je wel eenmalig inschrijft. Via het WhatsApp groepje kan je wekelijks laten weten of je die zaterdag wel/niet deelneemt. Er wordt gewerkt met maximum 20 kinderen per zaterdag.

Samen of zelfstandig

Je kan als ouder samen met je kindje deelnemen aan Miniton. Dit is echter niet verplicht. Als je kind er klaar voor is, kan het ook zelfstandig meedoen. Er is voldoende ervaren begeleiding vanuit de club.

Let op: de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. Schrijf je in via onderstaande knop of neem contact met ons op voor meer informatie: jeugd@lokersebc.be

Ontdek, speel en laat de magie van badminton stralen met MINITON!

Praktisch:

  • Locatie: Sporthal “Durmehal” Lokeren, Sportlaan 2
  • Startdag: 14/09/2024 om 9u
  • Wekelijks op zaterdag van 9u tot 10u. Kom liefst 10 minuutjes op voorhand zodat we stipt kunnen starten.
  • Zorg voor gemakkelijke kledij, sportschoenen en water. Wij zorgen voor rackets, shuttles en het plezier!
  • Je betaalt 2,50 EUR per deelname via een 8-beurtenkaart die je koopt wanneer je de eerste keer komt.
  • Lidgeld van Lokerse Badmintonclub is voor onze jongste spelertjes helemaal gratis.
  • Vooraf aanmelden via het inschrijvingsformulier (zie knop hierboven) en daarna wekelijks via het WhatsApp groepje aanvinken dat je die zaterdag zal komen.

Enkele sfeerbeelden van Miniton voorjaar 2024