PBO Jeugdcup

De PBO Jeugdcup is de verzamelnaam van 12 jeugdtornooien binnen de provincie Oost-Vlaanderen. Het is een open jeugdcircuit voor alle badmintonners van -10 tot -17 jaarDoel van de Jeugdcup is elke jeugdspeler, aangesloten bij een Oost-Vlaamse club, kennis te laten maken met badmintonnen op een tornooi. Elke jeugdspeler speelt in de eigen leeftijdscategorie een aantal wedstrijden tegen leeftijdsgenoten. Er wordt steeds een ranking opgemaakt, zodat op het einde van het badmintonseizoen, een winnaar per reeks kan worden aangeduid. Dus ben je jeugdspeler en wil je proeven van tornooien en competitie? Aarzel dan zeker niet om in te schrijven voor één (maar liefst meer) Jeugdcups.

Hoe inschrijven?
Het inschrijven voor tornooien gebeurt online. Via de site worden jullie ingelicht wanneer de inschrijvingen van een bepaald tornooi geopend zijn. Ook in onze nieuwsbrieven vermelden we de eerstvolgende tornooien. Inschrijven kan je door op de link van het tornooi te drukken waaraan je wil deelnemen en je inschrijven met je account. Heb je nog geen account, volg dan bijgevoegde stappen: account_aanmaken_bij_badminton_vlaanderen.

 Eens je account aangemaakt is kan je makkelijk inloggen en inschrijven. Indien jullie thuis geen computer hebben, geen probleem! Dan vraag je het op de eerstvolgende training aan je trainer.

Gratis
Omdat wij het als club belangrijk vinden dat onze jongens en meisjes kunnen kennis maken met competitief badminton kiezen we ervoor deze tornooien volledig gratis te houden!

Trainers
Wij zorgen ervoor dat op elke jeugdcup minstens één jeugdtrainer aanwezig is die onze jeugdspelers begeleidt en coacht. Wil je graag coaching? Dan kom je net voor je wedstrijd vragen aan de trainer of hij/zij je wedstrijd wil volgen.

Jeugdcup Lokerse
Reeds vele jaren nemen wij met onze club deel aan het jeugdcupcircuit. Dit omdat we dit een ideaal opstapje vinden voor onze jeugdspelers om te proeven van competitief badminton. Bij deze doen wij een warme oproep aan al onze jeugdspelers tussen 7 en 17 jaar om zich in te schrijven voor dit tornooi. Deelname is gratis. En op deze manier kan je kind eens proeven van het competitieve badminton en dit in eigen stad!

PBO Jeugdcup: alle info en speeldata