4 eindwinnaars op jeugdcuptour!

Ongezien! Zo kunnen we afgelopen seizoen de prestaties omschrijven van onze jeugd. Maar liefst 4 spelers wisten zich tot eindwinnaar te kronen van de jeugdcuptour.
Een fameuze prestatie als je weet dat je 14 jeugdcups lang telkens aanwezig moet zijn en topprestaties moet leveren.

Bij de meisjes U9 levert Maïté Boone een glansprestatie door de eindwinst te pakken met meer dan 300 punten voorsprong. Geike Rooman werd knap 3e.

In de U11 waren dan weer de jongens outstanding. Jonah De Smedt won maar liefst 10 jeugdcups. Clubgenoot Tim Redant won in 4 jeugdcups en wordt knap 2e. Jente D’haese eindigde op de 4e plaats.
Bij de meisjes konden we rekenen op Mare Van De Sype. Zij wordt 5e in de eindstand.

Ook bij de U13 schaakte Lokerse de top 2 weg. Tim De Theije bleek in een ultraspannende reeks de meest regelmatige speler. Tim kon 4x winnend afsluiten. Ook een dikke pluim voor Pieter Bommelé. Pieter wist dit seizoen onwaarschijnlijke stappen te zetten en wordt verrassen (maar absoluut verdiend) tweedes in de reeks. Arne Boone werd dan weer 5de en wist de meeste tornooiwinsten op zijn naam te schrijven.

Esslyn De Pauw was de knaller in de  U15. Een bijzondere knaller want deze jonge knaap is tweedejaars U13. Maar liefst 7 jeugdcuptitels wist Esslyn op zijn naam te schrijven. Bjarne Verleysen eindigt ook knap in de top 5.

Je kan de volledige eindranking bekijken via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *