Clubkampioenschap jeugd 2014

Clubkampioenschap jeugd LBC

Beste badmintonners en ouders,
Het seizoen 2013-2014 is helaas bijna ten einde … Onze spelers hebben dit jaar grote sprongen voorwaarts gemaakt wat onder meer leidde tot een heleboel medailles in de jeugdcircuits.

  • 11 mei: laatste jeugdcup Pluimplukkers (Gent)
  • 24 mei : de laatste zaterdagtraining
  • 28 mei : CLUBKAMPIOENSCHAP JEUGD 2014, dé woensdagse afsluiter van het seizoen

Op het groot clubkampioenschap voor de jeugd kan je het opnemen tegen al je leeftijdsgenoten om te bepalen wie de sterkste speler/ speelster is binnen zijn/haar leeftijdsreeks van de Lokerse BC.  Géén nood, winnen is absoluut niet het belangrijkste, wij zorgen dat er voor alle deelnemers mooie prijzen aanwezig zijn!  Opgelet, jullie speeluren op het clubkampioenschap kunnen wel wat verschillen van jullie normale trainingsuren.  Je aanvangsuur en overige wedstrijduren worden ten laatste doorgestuurd op maandag 26 mei. Daarna krijgen jullie de tijd om al je energie in je schoolwerk te stoppen en natuurlijk volop te genieten van het zonnetje.

Je deelname bevestigen aan het clubkampioenschap doe je via http://toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=6E429CB4-0289-4C4F-97D4-F60F7A5A78FC

Om het clubkampioenschap optimaal te laten verlopen dient iedereen op voorhand te zijn ingeschreven en dit voor vrijdag 23 mei 2014 – 20h.
Om ons clubkampioenschap op 28 mei vlot te laten verlopen willen we jullie vragen om een kwartier voor jullie aanvangsuur in de sporthal aanwezig te zijn.We hopen dat al onze jeugdspelers aanwezig zullen zijn op deze spetterende slotdag. Deelnemen is véél belangrijker dan winnen! Dus vergeet jullie niet in te schrijven!!!

Sportieve groeten,

De jeugdtrainers en het jeugdbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *