Inhaalverslag Lokerse H5 – Polderbos H1 : 8 – 0

Zondag 11 januari 2009: heren 5 – Polderbos 1

Inderdaad, de match is al van 11 januari geleden…Tis een truc als een ander: er zó lang mee wachten waardoor je het verslag “noodgedwongen” kort moet houden omdat je je er bijna niets meer van herinnert…

Eerste match na de winterstop, het begin van een langgerekte eindsprint naar een mogelijke kampioenstitel. De heenronde heeft ons geleerd dat Pluimplukkers (bijna) geen punten laat liggen en dus DE concurrent is. Opdracht is simpel, alle ontmoetingen winnen en op Pluimplukkers minstens gelijk spelen, en het feest kan losbarsten!
Tegen Polderbos moest dus gewonnen worden. Gezien ze de laatste stek bezetten, mocht dit geen probleem zijn. Maar verkoop nooit het vel van de beer voor…

Steven was geblesseerd, Jordy had nog maar net de finale GD op tornooi v Stekene achter de rug. Beiden gaven dus verstek, voor de rest speelde iedereen.

Al bij al geen grote problemen gekend wat resulteerde in een 8-0 overwinning! Voor de freaks ondedr ons zijn de resultaten na te gaan op http://www.toernooi.nl/sport/teammatch.aspx?id=23413&match=183.

Op naar de volgende ontmoeting, op Flee Shuttle. Match inmiddels ook al hele poos geleden gespeeld maar verslag moet nog geschreven worden door Hans. :-))

Grtz, Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *