Kampioenenviering

Op zaterdag 30 augustus gaat onze jaarlijkse kampioenenviering door.

Wat staat er allemaal op de planning:

Fietstocht:

Om 14u00 organiseren we een fietstocht van ongeveer 25 km, we vertrekken aan de Avévé op de Eksaardebaan. Rik D’hont stippelt een parcours uit over verkeersarme wegen. Er wordt uiteraard een verfrissende tussenstop gepland, het einde van de fietstocht wordt voorzien rond 17u30.

Kampioenenviering:

Vanaf 18u30 zijn alle leden, familie en vrienden welkom in zaal Trefpunt op het Heiende voor de feestelijke afsluiter van het vorige seizoen, tegelijk ook het officiële startschot van het nieuwe seizoen.

We beginnen met een aperitief dat u door de club aangeboden wordt. Vanaf 19u30 mag iedereen aanschuiven voor gebakken beenhesp met groentebuffet, verzorgd door ’t Spit. Er wordt ook aan de vegetariërs gedacht.

Na de maaltijd zetten we de kampioenen van het afgelopen seizoen in de bloemetjes. Achteraf maken we er nog een gezellige avond van.

Inschrijven:

Inschrijven kan tot en met maandag 25 augustus bij Mats (mats@lokersebc.be) en kost 12 euro per persoon. Kinderen tot 16 jaar betalen 9 euro. Betalen ter plaatse. U krijgt bevestiging van uw inschrijving.

Vermeld bij inschrijving met hoeveel personen u deelneemt en het aantal kinderen en/of vegetariërs .

Hopelijk mogen we jullie allen verwelkomen op deze kampioenendag!!!

Alvast tot dan!

Het LBC-bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *