Nieuwsbrief Jeugd

Beste jeugdspelers en ouders,

Er staat een heel drukke periode voor de deur met allerlei activiteiten.  Het jeugdbestuur van de LBC organiseert op zaterdag 14 november voor de 6e maal het jeugd-ouder toernooi.  Een tof evenement waar jullie zeker aan moeten deelnemen!  Plezier verzekerd en tal van prijzen voor iedereen!!!!

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober: jeugdcompetitie Wachtebeke

Dit weekend gaat het eerste jeugdcompetitieweekend door in Puyenbroeck.  11 ploegjes van de Lokerse BC zullen het opnemen tegen andere clubs uit de regio.  Wil je eens zien hoe onze jongeren presteren, kom dan gerust langs en supporter mee!  Zaterdag en zondag van 9u – 17u in de sporthal van Puyenbroeck te Wachtebeke.

Zondag 25 oktober: jeugdcup Buggenhout

Volgende zondag vindt de tweede jeugdcup plaats te Buggenhout.  Op de vorige jeugdcup in Gent waren er 22 inschrijvingen van de Lokerse BC, een succes!  Wij hopen nu alvast beter te doen!  Inschrijvingen ten laatste voor zondag 18 oktober via www.toernooi.nl.  Liesbeth zal aanwezig zijn om te coachen, voor vervoer rekenen we op bereidwillige ouders.

Géén training
Woensdag 11 november!
Zaterdagvoormiddag 14 november!

Zaterdag 14 november: Jeugd-ouder toernooi

Schrijf jullie massaal in voor deze superleuke dag!  Zoek een partner binnen jullie familie- of vriendenkring en neem het samen met hem/ haar op tegen andere duo’s.  Kostprijs 5 euro per persoon voor een hele namiddag badmintonnen, leuke prijzen, veel plezier en inclusief twee superlekkere pannenkoeken!
Meer info via deze link: http://www.lokersebc.be.

Herfststage

Van dinsdag 3 november tot en met vrijdag 6 november organiseert de Lokerse BC in samenwerking met de sportdienst een herfststage voor jongeren tussen de 7-12 jaar.  Kimberley Hillaert (speelster van de LBC- C2 klassement en aspirant initiator) zal deze jongeren de knepen van de sport badminton aanleren.

Neem zeker ook een kijkje op onze vernieuwde website http://www.lokersebc.be, daar vind je elke dag nieuwe info en een weekoverzicht terug.

Sportieve groeten,

Liesbeth De Bock
jeugdsportcoördinator LBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *