Sam vertrekt naar EK jeugd in Finland

Sam vertrekt vandaag naar Finland (Vantaa) voor deelname aan het “European Junior Team Championship 2011” en aan het “European Junior Championship 2011” (het individuele tornooi).

En ondertussen is de loting ook online verschenen. In het teamevent werd de Belgische ploeg ondergebracht in Groep 5, met onder andere Oekraïne, Israël en Spanje als tegenstrevers. Vooral Spanje is een moeilijke tegenstrever…

In het individuele tornooi werd Sam in het enkel in de eerste ronde uitgeloot tegen de Nederlander Robin Tabeling, en dat is geen onbekende. In hun laatste rechtstreekse confrontatie (Hoensbroek 2010) trok Sam immers aan het langste eind door te winnen in twee sets. Dus alleszins een moeilijke wedstrijd want Tabeling is zeker een sterke speler, maar misschien wel haalbaar en in dit sterke gezelschap zeker een eerder gunstige loting voor Sam…. het kon slechter.

In de dubbels werd Sam, voor de gelegenheid gekoppeld aan Simon Eeckhoudt, uitgeloot tegen een Sloveens duo. Mitja Semrov en Urban Turk zijn voor ons onbekenden.

Als je de prestaties van Sam op dit EK wil volgen, kan dit via “toernooi.nl”.
De tabellen van het zowel het teamevent als het individuele tornooi kan je daar reeds vinden.

– Werner –

0 gedachten over “Sam vertrekt naar EK jeugd in Finland

  1. ah! Hij vertrekt naar “Suomi” 😉

    Succes hé Sam 🙂 Wij trachten zondag alvast van Gentse te winnen 😉

    grtz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *