Superverslag Lokerse G1 – Pluimplukkers G2 : 3 – 5

Super Sunday zoals aangekondigd, deed zijn naam alle eer aan. Er was super veel sneeuw, iedereen deed super zijn best om toch op tijd in de sporthal te geraken en mijn troepen waren super gemotiveerd ondanks examens en taken allerhande. Kaat die kwam weer eens super te laat, maar de reden lag blijkbaar bij Jordy; ” Sorry vergeten op te pikken onderweg! ”

We begonnen met de dubbels. Sam en ik winnen vlot set 1. Eigenlijk te vlot. De foutenlast bij Geert en Simon lag een beetje aan de hoge kant. Set 2 ervaarden we het omgekeerde en dus moest een derde set beslissen. Die set ging heel gelijk op en werd naar het einde toe super spannend. Het geluk lag jammergenoeg aan de overkant en we stranden op 19-21. De dames naast ons hadden ondertussen ook hun derde set aangevat nadat ze in set 2 reeds een matchpunt verzuimden. Ellen en Kaat speelden een van hun betere wedstrijden, maar slaagden er niet in om hun tactiek van set 1 en 2 door te drukken in de beslissende set. Balen want het stond nu 0-2 en dat kon evengoed  andersom geweest zijn.
Dan de enkels: Simon wou Sam eens verwelkomen in de A reeks, maar het draaide in set 1 net iets anders uit. In set 2 zat Simon beter in de wedstrijd en deed met scherp netspel Sam zwoegen. Ook hier moest de derde set beslissing brengen. Weer superspannend, maar gelukkig trekken wij nu eens aan het langste eind en zo halen we ons eerste punt binnen.
Jordy begon tegen Robin en wat ik in set 1 zag was verbluffend. Nooit eerder zag ik Jordy zo goed spelen. Zelfs Robin toch A moest noodgedwongen de hele set achtervolgen. Enkel een paar onzuiverheden aan het einde van de set  1maakten dat Robin die toch wist te winnen. Het tempo lag zo hoog in de eerste set dat Jordy in set 2 gewoon door het ijs zakte. Desalniettemin super eerste set en een verwittiging aan iedereen in ons clubke, dat Jordy moeilijk te verschalken zal zijn op ons komend clubkampioenschap! Dus berg jullie ambities maar op of ga een beetje bijttrainen tijdens de kerst! 🙂
Kaat kreeg Lynn tegenover zich en hield het op een doorgedreven opwarming voor de mix. Niet te verwonderen, want Lynn is een van de betere dames in onze reeks en er valt dus bijgevolg heel moeilijk van te winnen.
Ellen kreeg Rebecca tegenover zich en zag onmiddellijk waar er punten waren te halen. Ellen speelde de hele wedstrijd geconcentreerd en slim en wint redelijk makkelijk in 2 sets.
Stand 2-4 en dus ligt er voor ons nog een waterkans in de mix. Kaat en ik nemen het op tegen Robin met Rebecca en we winnen vlot de eerste set. Set 2 verloopt idem alleen naar het einde toe maken we iets teveel directe fouten. Dit was te wijten aan de stress door het score verloop op het veld naast ons. We hadden tijdens de kantwissel namelijk vernomen dat Jordy en Ellen, Simon en Bieke tot een derde set hadden gedwongen en dus waren de kansen op een gelijkspel plotseling veel groter.  Het werd opnieuw een superspannende derde set, die eigelijk door de “sneeuwblindheid” van Simon op 18-18 niet zijn verdiende apotheose kreeg.
3-5 de einduitslag en daardoor waren we net niet beslissend in onze reeks. Nu geen valse klanken hier, want we hebben een super leuk seizoen gehad met ons allen. De beslissing van de tuchtcommissie zal nu uitmaken of we tweede of vierdes worden. Ons maakt het niet uit, wij zijn blij met ons ploegske en de steun die we mochten genieten van onze trouwe supporters/ouders.

Namens de kapitein Nen super dikke Merci aan jullie allemaal.

Sander the super captain 🙂

0 gedachten over “Superverslag Lokerse G1 – Pluimplukkers G2 : 3 – 5

  1. 13 keer als “superverslag” in den titel ook meetelt…
    Anders 12 keer…

    Wa krijg ik nu? Een superseizoen met de herenploeg? Laat het ons alvast hopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *