Van Herbruggen/Van der Sypt in topvorm!

Koningspaar Jordy Van der Sypt & Tim Van Herbruggen scheert momenteel hoge toppen!
Grote Van Herbruggen Show op Amateurs!

Een week eerder was het op het tornooi van Amateurs dik prijs voor Tim Van Herbruggen. Op een uiterst drukke zaterdag wist hij eerst het heren dubbel A te winnen met dubbelmaat Jordy Van der Sypt. In de avond versloeg hij in zijn eentje héél Dijlevallei en greep ook in het heren enkel A de oppergaai.
Op zondag maakte Tim de triple compleet. Ook het gemengd dubbel A (met Marthe Tack) kwam op zijn naam.
Er werd nog meer gewonnen in Antwerpen. Stein Bondroit won het gemengd dubbel B2 met Ine Van Wouwe en ook Mercedes Van Den Eynde haalde nog eens uit door het dames dubbel B1 te winnen (met Kelly Scoliers). Jordy van der Sypt verloor de finale heren enkel B1 van Viking Wim Dhooge.

Vooral dubbeloverwinningen in Danlie Hamme

In Hamme was Lokerse opnieuw stevig vertegenwoordigd met maar liefst 21 deelnemers waaronder heel wat jeugd.
Lynn Van Extergem leverde de strafste prestatie van de dag door het dames enkel D te winnen. In het dubbel dames C2 verloren Lynn Van Extergem & Sara Vydt de finale na 3 sets. Sara haalde ook nog de finale van het dames enkel C2. Ze verloor van de latere winnares.

In het heren dubbel C2  wonnen Dieter De Puysseleir & Mattis De Wilde het dubbeltornooi al hadden ze wel een driesetter nodig tegen Esslyn De Pauw & Bjarne Verleysen die derde werden.
Esslyn werd in het heren enkel C1 knap 2e na winst van oa. trainer Johan Muller.

Ook de oudjes konden niet achter blijven. In het heren dubbel C1 rolden Patrick De Vylder & Tim Wymeersch de hele tabel op. Mooie voorbereiding op Lokerse. Bij de B2’s tot slot nog 3x zilver. Dries De Keukelaere & Merel Van Eynde moesten in het gemengd dubbel B2 na 3 sets hun meerdere erkennen tegen één koppel. Ze eindigden tweede. Sofie Van Landeghem werd eveneens 2e in het dames dubbel B2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *