Verslag Drive 1G – Lokerse 2G

2G trad vorige zondag voor haar eerste ontmoeting aan tegen Drive 1G in Dendermonde. Met redelijk wat kersvers-getransfereerde spelers in deze ploeg (inclusief mezelve) was het even afwachten, maar iedereen was enthousiast om er in te vliegen en we hebben dan ook onze start niet gemist!

Robin en Tim komen beiden uit Beveren en spelen ook vaak samen tornooi, en als geroutineerd dubbelpaar wisten ze in twee sets vlot winst te behalen. Kristel en ik moesten nog wat zoeken tijdens ons dubbelspel, en konden jammer genoeg net geen derde set uit de brand slepen.

Ondertussen was Gianni reeds aangetreden tegen Gertjan op de eerste enkel, en ondanks een klein dipje op het einde van de tweede wist Gianni toch mooi de overwinning te halen in twee sets. Joren, zelf net getransfereerd uit Drive, speelde een spannende driesetter tegen Bart maar trok uiteindelijk aan het kortste eind in de derde set. Zelf enkelde ik tegen Yasmine, en kon in de derde set een voorsprong opbouwen en behouden. Kristel had het (in haar favoriete discipline ;-)) niet onder de markt tegen Ellen en moest dan ook de match na twee sets uit handen geven. Dus vlak voor de mixen stond het 3-3 en kon het nog alle kanten uit.

Maar Kristel en ik hadden alle vertrouwen in onze mix-mannen en dat bleek niet onterecht. Tim en Kristel maakten wel heel vlot komaf met Gertjan en Yasmine in de eerste mix. Joren en ik hadden het lastiger tegen Steve en Ellen, maar konden uiteindelijk toch genoeg ‘cool’ bewaren om de ontmoeting met een 5-3 overwinning af te sluiten! Well done team!

-Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *