Verslag Gentse H1 – Lokerse H1 : 2 – 6

Het is nacht en er is een volle maan maar ik heb geen zin om nu al onder de veren te kruipen en dus ga ik voor een keer onmiddellijk een verslag uitbrengen van onze escapades deze avond in mijn hometown Gent (schoonste stad van het westelijke halfrond, en ik kan het weten ;-))
We kozen voor een iets andere opstelling dan in de heenmatch, maar door de afwezigheid van Sam (die de dames in Suomi het hof aan het maken was, op het EK junior) hadden we niet veel keuze.Dus Jordy en ik op HD 1 en HD 2 en Kasteel en Buzze op HD 3 en HD 4. We winnen weer al onze dubbels, soms makkelijk, soms moeilijk ,maar als het moeilijk ging dan lag de oorzaak meestal bij onszelf. Jordy en ik moeten tegen de broertjes een setje toestaan, maar dat hadden ze verdiend en Kasteel en Buzze die waren op zoek naar hun beste badminton, maar vonden het nooit. Ik vermoed dat de paashaas met dat badminton tot bij de klokke in Rome is geweest en dat het pas tegen Lebad terug in het Land zal zijn. Allee dat hoop ik tenminste.
De enkels dan, Davy moet het zoals verwacht opnemen tegen Steven. En alhoewel we Buzze het voordeel van de twijfel gaven , merkten we dat het kaarsje na set 1 zachtjes begon te doven bij Buzze. En dus wist Steven toch een wedstrijd te winnen tegen Lokerse ondanks klachten over de belichting in de zaal tijdens een volle maan.
Jordy moet dan weer de cruciale match voor ons spelen tegen Patrick en Jordy kwijnt zich weer volwaardig van zijn taak, Hij wint mits weinig overschot tegen Patrick. Weer een extra pluske voor Jordy als matchwinnaar voor ons. Lebad is bij deze gewaarschuwd. Ons venijn zit bij onze jeunesse.
Kasteel en ik moeten dan nog zorgen voor de 1-7 zodat we Buzze zijn portemonnee kunnen leeg schudden ,maar Kasteel wenst niet mee te werken ondanks zij  mooie winst in set 1. Daarna begint zijn motor serieus te sputteren en de cijfers kan je op volgende link eens doornemen. Ikzelf moet dan tegen Christophe het verlies van Buik uit de heenmatch rechtzetten. Dat gebeurt ook, mits serieus wat weerwerk in set 2 en net dat zorgde voor het nodige vermaak!
Nu nog even terug naar alle wedstrijden van Kasteel. Tijdens zijn enkel kwamen we erachter dat onze voorzitter zijn broek al de gehele avond achterstevoren aanhad, bij deze was dan ook de oorzaak gevonden voor zijn matig spel van vanavond. Al liet hij ook weten dat hij zich aan het sparen was voor wat nog komen moet! Mathijs is bij deze gewaarschuwd, alhoewel ons het bericht bereikte dat die niet zou kunnen deelnemen aan de titelstrijd op 1 mei? Spannend spannend spannend!
 
We deden dus wat van ons al werd verwacht voor de aanvang van het seizoen en strijden dus in de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen tegen mijn eerste lief, Lebad, voor den titel. En dat wordt dus een heel leuk potje badminton en vertier. Dames en Heren van Lebad wij moeten niet werken op maandag en starten als underdog ,maar zelfs een underdog kan serieus hard bijten!

grts van the confused captain by night

0 gedachten over “Verslag Gentse H1 – Lokerse H1 : 2 – 6

 1. Vergeten onze supporters te bedanken, Werner en Tijl bedankt voor jullie aanwezigheid en de directe open lijn met Finland. Tijl nog eens bedankt voor den drank van die ge wist los te peuteren bij die Gentse dames

 2. ’t was Kasteelke zijnen avond niet…
  Tijdens de dubbels al chance dat em met ne goeien speelde (toch in vergelijking met hem… 😉 ), op de terugweg tot 2x toe de straten van Drongen extra verlicht, al dan niet met gevolgen, en om af te sluiten bij pitta safak zijn klein kebabke met frieten maar voor den helft op kunnen eten wegens genen honger meer….

 3. Yep ook 2 keer geflitst bij het wegrijden van de sporthal ne keer van vanachter en ne keer van voor. Ik hoop dat ik er goe op sta voor mijn 50 euro.Krijgt ge dat fotoke erbij?

 4. Wat je allemaal niet kan veroorzaken als je een fototoestel (met flits) in de auto hebt liggen, vroeger vertrekt, en dan even het geduld hebt om langs de weg wat te staan wachten….

 5. @ Werner: da moet ge me toch bewijzen 🙂
  Als ge me de foto kunt neerleggen hebt ge ne goeien verdiend!! Want ge had ons serieus bij ons ******

  OK… en u enen trakteren is ook net iets goedkoper 😉

 6. Sorry guys, het waren er andere die daar met hun cameraatje stonden ….. jammer maar helaas. Maar het was toch effkes een goei hé !

 7. Kasteel volgens mij was het zone 30 en dus gaan we er niet goedkoop vanaf komen. We kunnen wel nog hopen dat het filmpje vol zo na een mooi weer weekend. Weten die mannen van Gentse niets meer over die camera?

 8. @ Jordy en Buzze: 2 x 150 euro = 300 euro. Dat delen we dan mooi door 3 inzittenden = 100 euro per persoon…
  Mooi verdeeld 🙂 Ik hou jullie zeker op de hoogte 😉

 9. Misschien kunnen we onze premie van de titel hiervoor gebruiken. Hoeveel was dat ook al weer? 800 euro pp bij winst bij Lebad met 0-8, dat kan er dus wel van af he. De nodige motivatie is hierbij zeker gewekt. We zien dan wel af van onze Iphone 5

 10. 0 – 8 KOMAAN….. even serieus blijven en zien dat de cijfers niet in omgekeerde volgorde staan ;-))))
  Moge de sterkste winnen op een sportieve manier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *