Verslag Latem H2 – Lokerse H2 : 4 – 4

Gisteren ons eerste punt gaan kapen bij titelkandidaat Latem. Dit hadden we eerlijkheidshalve wel een beetje te danken aan de invalbeurt van de Kasteel.
De dubbels liepen zeer goed. Buik en Kasteel wonnen op eerste dubbel van Naessens-Sioncke na een hoogstaande wedstrijd met een spectaculair eindresultaat: 22-20 in de derde set. Gelijktijdig wonnen Klaas en Dirk (iets makkelijker) van Manu Pauwels en Bavo De Zutter (2xB2). De 3de dubbel speelden Dirk en Kasteel een zeer sterke wedstrijd. Jeroen Poussele en Manu Pauwels waren de slachtoffers. Jammer genoeg werd het geen 4 op 4. Buik en Paemel moesten in 3 sets buigen voor Poussele-Sioncke.
Toch: een 3-1 voorsprong hadden we op voorhand voor getekend.
Maar dan is het natuurlijk de beurt aan ons pijnpunt, het enkelspel. Op 4de enkel zat Paemel halfweg de match met ne legen tank . De eerste werd nochtans winnend afgesloten tegen Bavo, jammer genoeg ging de tweede nipt verloren. De 3de was volledig voor Bavo.
Buik verloor kansloos van Poussele en Klaas ging ook al in 2 sets onderuit tegen Sioncke.
Gelukkig bracht onze voorzitter de redding voor het verdiende punt. Al had hij geen overschot tegen Christophe Naessens. Na verlies van de 1ste werd de 2de set pas na een zwaar inhaalmanoeuvre binnen gehaald. De 3de set ging gelijkop tot 11-10, maar dan stootte Kasteel in één ruk door naar de overwinning.
Een onverhoopt punt gehaald en daar zijn we zeer tevreden mee.

Voila. Tot hiertoe de al veel te lange uitleg. Dan nu de rest van den avond… ten huize Sioncke-Naessens. Een typisch ventenhuis. De living bestaat uit ne groten tv, een stereoinstallatie… een schapke met ipv de klassieke kaderkes kokers van whiskeyflessen en lege flessen, ne bijna lege frigo voor de voedingswaren en nen tweede overvolle frigo met alle drank in… and last but not least… een bar met stoelekes, glazen en ne sterkedrankwand. (my goodness!) We zijn daar ongelofelijk in de watten gelegd. Drankjes naar keuze van whiskey tot duvel, 3 grote porties bitterballen. En natuurlijk het gezellig keuvelen. Hoe later den avond hoe sterker (en vettiger) de verhalen… Ik heb weer wa bijgeleerd! Was dit op ne zaterdag geweest hadden we de volgende ochtend gehaald denk ik. Op karakter en verstand vertrokken. Ik lag om 3.30u in mijn bed. Tpiekte een beetje.

Volgende wedstrijd is de levensbelangrijke uitmatch bij Oudegem. Die staan samen met ons gedeeld laatste. De winnaar sluit aan bij de rest, de verliezer mag beginnen lonken naar 2de.

Wedstrijdgegevens (als die er ooit komen) kan je hier bekijken.

2 gedachten over “Verslag Latem H2 – Lokerse H2 : 4 – 4

  1. 1/ terugwedstrijd verplaatsen naar zaterdag2/ en liefst ook nog naar Naessens thuis3/ NIET met een dames-jeugd ploeg naar daar gaan4/ als de sioncke net iets nonchalanter gespeeld had was het in den enkel geen 22-20 maar derde set geweest5/ zo een kort verslag… of laat uw geheugen u in de steek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *