Verslag Lede H1 – Lokerse H7 : 4 – 4

Voor Lokerse beten wij de spits af na de winterstop in de competitie.

Wij hadden een lastige trip voor de boeg naar Lede. In de heenronde hadden we verloren met 5-3, en probeerden dit nu toch recht te zetten.

Werner had een tactisch plannetje uitgedacht en achteraf hadden we met die opstelling toch de juiste keuze gemaakt. Het werd 4-4, alhoewel er toch meer in zat.

Kort verslag van de wedstrijden

Dubbels

Bollengier Vincent(C1) en Matthijs Koen (C2) / Tijl en Pieter (1ste dubbel)
De wedstrijd had een erg spannend verloop : Tijl en Pieter wonnen toch onverwacht maar verdiend na zeer goed samenspel de 1ste set met 18-21. De 2de werd nipt verloren met 22-20. Pieter en Tijl weerden zich als duivel met af en toe tijdens het spel een kreet van Pieter ertussen, maar verloren jammer genoeg met 21-19 de 3de.

Tegelijkertijd speelden ik en Jasper de 3de dubbel tegen Roels Pieter (D) en De Ryck Jasper (D)
Het samenspel tussen mij en Jasper verliep heel vlot ondanks dat we nog maar weinig of niet hadden samen gespeeld en wonnen dan ook verdiend deze dubbel in 2 sets : 16-21 en 18-21.

Voor de 2de dubbel hadden we Frederik en Pieter opgesteld tegen Matthys Tom (C2) en Matthys Koen (C2)

Het samenspel verliet vlot ondanks Pieter zijn gezegde : mijnen opslag trok op niets. Maar we weten dat Pieter veel terugslaat, al is het op handen en voeten, en zo wonnen ze de 2de dubbel in 2 sets.

De 4de en laatste dubbel was voor mij en Werner tegen Bliki Piet (D) en De Ryck Jasper (D) . Ons samenspel was niet echt je dat en door een te hoge foutenlast gingen we den boot in de 1ste set met 21-15. In de 2de set probeerden we lange tijd aan te klampen en kwamen terug vanuit een achterstand van 19-15 op 19-19. Maar telkens we probeerden van een setpunt te versieren, ging de tegenstander ermee lopen en zij hadden ook toch wat geluk bij sommige punten : we verloren de 2de set met 25-23.

2-2 na de dubbels, alles te herdoen in de enkels.

Enkels

Ik had Tijl opgeofferd om de 1ste enkel te spelen en hij zorgde bijna voor de verassing tegen Vincent : in de 2de set had hij matchpunt in handen, maar moest deze set toch nog laten aan Vincent. Dus kwam er een beslissende 3de waarin Vincent zich de betere toonde. Setstanden waren : 17-21,23-21 en 21-13.
De 2de enkel was voor Jasper tegen Tom. Jasper deed wat hij kon maar moest toch zijn meerdere erkennen in Tom en Jasper verloor dan ook in 2 sets : 21-14 en 22-20.

De 3de enkel nam Frederik voor zijn rekening. Frederik deed wat van hem werwacht werd tegen Piet en won overtuigend in 2sets : 11-21 en 17-21.

Werner moest nu ook zijn enkel winnen om een gelijkspel uit de brand te slepen en deed het nodige. Hij gaf Pieter het nakijken en onzen ancien won knap in 2 sets : 21-23 en 13-21.

Dus alzo eindigde deze partij onbeslist : 4- 4.

Conclusie

– Een goede uitslag bij een toch wel sterke tegenstander

– Werner zijn taktisch plannetje was bijna geslaagd

– Volgende zondag opnieuw een moeilijke verplaatsing naar Wetteren
– Hopelijk kunnen we daar iets meegraaien

– Aan onze studenten Tom,Pieter en Frederik : veel succes met de examens.
– Een tevreden captain van H7

-Frank-

0 gedachten over “Verslag Lede H1 – Lokerse H7 : 4 – 4

  1. 21-13 dien derde?
    Precies of da ik weggespeeld ben of zo?
    21-17 lijkt mij een correctere weergave…

    Superverslag voor de rest!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *