Verslag Lokerse 6H – Pluimplukkers 5H

Voor het te laat is en we onze volgende wedstrijd hebben gespeeld …

Reeds onze vierde wedstrijd in 2de.

Naast de meestal vaste waarden De Vylder, Deley, was ook Beemer en Oste, onze vaste invaller op post.

Voor het eerst die seizoen konden we beroep doen een wederoptreden van De Foer en een bijna klaar om aan de competitie te beginnen Wymie.

Bijna compleet dus deze keer en geen invallers nodig.

De ploeg van de Pluimplukkers dan. Geen C2’s te zien , en op het eerst zicht een paar man waar er rekening mee gehouden moet worden…

De wedstrijd dan . Na het kiezen van een van de twee opstellingen van onze Wymie, na een discussie in de kleedkamers met Deley, het noteren van de verkeerde opstelling, en het corrigeren ervan op papier, konden de eerste wedstrijden aanvangen.

Beemer en Deley, ons gelegenheidsduo mocht de spits afbijten ten Muller en Schruers. Blijkbaar nog niet volledig op draaf, maar met de nodige inzet en punten, toch een verlies in drie sets.

Wymie en Oste mogen ondertussen op de vierde dubbel Raes en De Wael partij geven. Nipt verlies in de eerste set, en ook met de tweede de boot in. 0-2 . Weer een verhaal van net niet ?

De tweede en derde dubbel worden aangevat. De Foer met het eens met Deley proberen. Geroutineerd koppel, Patjen/Wymie neemt de derde dubbel voor hun rekening (zij het voor het eerst in deze competitie). Na een setje bij beide koppels, is de balans reeds negatief  … beide koppels verliezen de eerste set . Maar de wonderen zijn duidelijk de wereld nog niet uit. De Foer / Deley zetten dat recht in de tweede, en maken netjes af in de derde set. Wymie / Patjen komen in de tweede set 11-17 achter. Op een of andere manier slaat dan pas de motor aan. Alles lukt, alles blijft binnen en verrassing alom, maar de tweede set gaat naar Lokerse met 21/19. De derde wordt met een zelfde elan verdergezet met een winst voor Lokerse tot gevolg. 2-2 na de dubbels…. Dan toch nog ?

Bij de enkels mag Beemer het tegen oude rot Muller opnemen, en kan na een makkelijke eerste set (op verkenning Muller ?) een frustrerende tweede set (Muller had Beemer door ?) , maar verdienstelijke derde set van Beemer (Beemer speelt eigen spel) , wordt de eerste enkel richting lokerse getrokken. De tweede enkel tussen De Foer en Van Hoeymissen wordt door een efficiënte en genezen De Foer eveneens richting Lokerse getrokken. Ons eerste punt van het seizoen is reeds een feit. Kunnen we er twee van maken ?

Patjen mag tegen Schruers aantreden en Oste mag de enigste C2 partij geven. Oste haalt redelijk makkelijk zijn enkel binnen en de twee punten zijn een feit. Patjen wil nog graag een extra setje spelen, maar kan dan door het iets korter vastnemen van de racket, de pluimen binnenhouden en ook die partij gaat richting Lokerse.

6-2 . Een onverhoopt succes en hoop voor de toekomst.

Er werd verbroederd rond de cafetaria, deze keer uitgebaat door de Volley.

Ley had weer sterke verhalen, maar zal die zelf aanvullen.

Wat hebben we onthouden ?

–          De Foer en Wymie maken blijkbaar wel een verschil

–          Wymie heeft anderhalve wedstrijd nodig om op dreef te geraken

–          Duvel smaakt ook als het door Volley wordt uitgeschonken, en ze hebben er zelfs hapjes en kaas …

Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *