Verslag Lokerse G2 – Oudegem G1 : 6 – 2

Nadat de opstelling 3x veranderd werd, wegens gekwetste en zieke spelers. Konden we zondag toch de strijd aanbinden met Oudegem met 2 dames en 2 heren.

Oudegem was nerveus en dacht dat we versterking gingen oproepen met bv. Eddy (zoals vorig jaar). Uiteindelijk speelden we dus toch ons eigen ploegske, zonder invallers.

Het was een primeur. Ik ontmoette Froni voor het eerst en we konden direct samen dubbelen. Dit ging vlotjes tegen de dames van Oudegem; dus zeker voor herhaling vatbaar. Onze heren wonnen de eerste set, maar moesten de 2de set afgeven. De derde set was beslissend en jawel we kwamen na de dubbels 2-0 voor.

Toen moesten de enkels afgewerkt worden. Tegenwoordig is dat mijn lievelingsdiscipline, dus begon ik zonder veel verwachtingen. Al snel stond ik serieus achter, maar toen begon de overkant veel fouten te maken. Of zoals Eddy het zegt “als je een beetje loopt, gaat het altijd beter”. De eerste set werd gewonnen, maar de 2de was de tegenpartij beter. De derde set verliep wat spannender, maar werd nipt verloren met 19-21. Tim won ondertussen vlot de eerste enkel. Joren moest daarna de strijd aanbinden en ook hij verloor nipt met 19-21 in de derde set. Jammer, maar Froni won haar enkel wel met degelijk spel. Dus stonden we 4-2 voor. De mixen konden ons de overwinning bezorgen. Tim en ik speelden tegen Gert en Ellen. Het was Tims 11de match, maar op het veld was daar niet echt veel van te merken. Hij stond overal, dus kon ik rustig plakken aan het net. Zalig, de toeschouwers konden ook alleen maar genieten. Joren en Froni wilden niet onder doen. Het kostte 3 sets, maar ook zij wonnen hun mix.

De hot-dogs achteraf hadden we dus zeker verdiend.

We onthouden:

–          We hebben (eindelijk) iedereen van ons ploegske gezien

–          De jeugd doet het goed

–          De oude dame mag meedoen zodat we steeds met 2 zijn

Doe zo voort gastjes,

Kristel (captain ad interim)

Eén gedachte over “Verslag Lokerse G2 – Oudegem G1 : 6 – 2

  1. “Zalig, de toeschouwers konden ook alleen maar genieten.”
    Wat Tim daar demonstreerde was van een hoog niveau. Het leek alsof de tegenpartij niet bestond. En dan een specialist als netplakkerke erbij … hemels niveau 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *