Verslag Lokerse G3 – De Valkaart G1 : 5 – 3

Voor de 4de week op rij kregen we de kans om ons schamel puntje te verdubbelen, liefst zelfs te verdrievoudigen. Slachtoffer moest De Valkaart worden, een clubje uit Oostkamp (bij Brugge). Mogelijk haalbaar maar dan moet hun supersub Wouter Naert wel ontbreken. Ons geduld werd opnieuw even op de proef gesteld wegens zware files op de E40 maar met een half uurtje vertraging konden we er toch aan beginnen.
En zoals gehoopt: Wouter was er niet bij (al bleek achteraf dat de enige reden was dat ze dan met 2 auto’s moesten komen,… oef 🙂 )
In de dubbels mochten Mul & Buik nog eens een poging doen hun roze balkje op toernooi.nl wa kleur te geven… een matchpunt ten spijt lukte het opnieuw niet. We merkten toch vooral een gebrek aan vertrouwen 🙁
Gelukkig deden onze dames  wel wat we verwacht hadden. Winnen.
Onze enkels waren dan wel weer om van te snoepen.
Liesbeth speelde een straffe eerste enkel tegen Joke Van Buren en maakte daarmee de uitschuiver van onze heren goed. Hannes begon (onder een goedkeurend oog) héél straf aan zijn enkel. Maar in de 2de set liet hij de teugels wat vieren.
Een derde set dan waarin Hannes zijn focus terug vond en waarin hij vrij snel orde op zaken stelde.
Buik had het in begin knap lastig met een aanvallende De Wulf. Gelukkig (en dat weet Buik maar al te goed) maken aanvallende fouten ook hun portie fouten. Vooral in de 2de bleek die foutenlast in het kopke van de tegenstander te kruipen waardoor Buik makkelijk kon afwerken.
Ook Vicky kreeg in de eerste set een pittige tegenstander op het bord. Maar net als bij Buik deed winst in de eerste set het spelbeeld drastisch verschuiven. Ook hier winst in 2 sets… en zowaar een 4 op 4 in onze enkels!
Meteen werden voor het eerst dit seizoen de volle 2 punten meegegraaid…
Onze mixen waren er voor de statistieken. Beide verloren in 3 sets.
De volgende wedstrijd staat met stip aangeduid. Een thuismatch tegen een rechtstreekse concurrent : Lebad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *