Verslag Lokerse G3 – Lebad G2 : 3 – 5

Als laatste wedstrijd van de heenronde kregen we vorige zondag de mannen en vrouwen van Lebad op bezoek. Normaal stonden we met ons klassieke sextet aan de start… maar blijkbaar kost Hannes zijn nieuwe liefde hem te veel krachten en belde hij in laatste instantie af. Gelukkig kon Captain Buik al snel Jordy schaken om ons mee richting een overwinning te kloppen.
Dit rendeerde toch niet direct in de dubbels want Mul & Jordy verloren hun eerste set. Eenzelfde verhaal bij onze madammen Liesbeth & Elke.
Gelukkig konden beide partijen opnieuw in evenwicht gebracht worden maar het waren toch alleen de heren die de derde set wisten te pakken.
In de enkels kende Jordy geen probleem met Wout Naessens die zowat in de knoop geraakte van de ontelbare schijnmanoeuvres van Jordy. En ook Buik kende geen probleem met zijn B2-tegenstander. De dames hadden heel wat meer tegenstand. Liesbeth liep op het andere veld een beetje achter de feiten tegen Steffy Lowie. In de 2de set ging het al een pak beter, maar niet genoeg om Steffy te bedreigen. En ook Vicky ging er in 2 sets aan tegen Joke Delfosse.
De 2 mixen tot slot bleken 2 nek-aan-nekpartijen. Opnieuw gingen beide 1ste sets verloren maar konden zowel Buik/Vicky als Mul/Elke de bordjes opnieuw gelijk stellen. Mul & Vicky kwamen in de 3de set net te kort. Ze verloren met 21-19. Buik & Vicky kregen echter de grootste kans op de overwinning want zij wisten in de 3de set uit te lopen tot 12-5. Jammer maar helaas werd de partij nog nipt uit handen gegeven… Ook hier werd de 3de set verloren met 21-19.
Gevolg nul punten en een zeer wrang gevoel… want voor de 2de keer werd in laatste instantie een (anders zeker verdiend) punt weggegeven…
We zullen ons snel moeten herpakken (mentaal dan) want nu zondag staat een 2de rechtstreeks duel met ZuidWest op de agenda. Bij winst doen we een schitterende zaak…
We shall see!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *