Verslag Lokerse G4 – Drive G3 : 4 – 4

Zondagavond gaven we thuis Drive 3 partij. Ze stonden 1 puntje boven ons. Een overwinning, en zeker een gelijkspel, lag dus binnen de mogelijkheden.
Lokerse trad aan met de charmante dames Elise en Vicky en met Poesie, Jo en mezelf. Steven is terug fit na lang blessureleed maar verkoos om toch eerst nog wat ritme op te doen en dus deze confrontatie aan zich te laten voorbij gaan.

Het plan was duidelijk: in de lijn van de Lokerse traditie werd gerekend op winst in de 2 dubbelpartijen en 2 gemengdes. Gezien Vicky, zelfs op 1e enkel, bijna niet te kloppen is, zat een 5-3 winst er zeker in.

Zoals gehoopt werden HD en DD winnend afgesloten.
HET mankement in onze ploeg ligt bij de 2 HE’s waar zelden een partij winnend kan afgesloten worden. Ook nu gingen beiden, weliswaar redelijk nipt, verloren.
Bij de DE’s haalde Vicky de gehoopte noodzakelijke enkelpartij binnen na weer een puike partij.
Op HE2 kreeg Elise in set 1 ferm “op haren toeter” van een sterk spelende Ellen De Smet. In de tweede herpakte ze zich, maar te veel fouten met haar opslag, zorgde er voor dat de set alsnog verloren ging met 18-21.

3-3 bij het aanvangen van de gemengdes. Alles dus nog mogelijk.

Vicky en Poesie maakten hun onoverwinnelijke status op 1e gemengd weeral eens waar. Een gelijkspel was dus al binnen, maar er zat nog meer in…
Elise en ik speelden geen goede 1e set waardoor deze verloren ging. In set 2 werd dit echter op overtuigende wijze rechtgezet (21-5). De 3e set speelden we echter weer niet op niveau waardoor deze met 19-21 verloren ging. Koppie koppie gebruiken zei meestertacticus Poesie achteraf, en groot gelijk had hij. Stom stom stom, maar toch een dikke chapeau aan Kristof en Kathleen.

De 4-4 was dus een feit. Iedereen content boven bij de Walter nog wat goddelijk gerstennat en een paar mixschotels naar binnengespeeld en erna snel naar huis, want het was inmiddels weer een stuk 0u gepasseerd.

Volgende zondag nieuwe afspraak op en tegen Evergem.

2 gedachten over “Verslag Lokerse G4 – Drive G3 : 4 – 4

  1. Oeps, foutje, moet uiteraard DE2 zijn. Elise voor een man aanzien is 100% uitgesloten, zeker als ze haar (bijzonder!!) kort broekje aanheeft…Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *