Verslag Lokerse H2 – Pluimplukkers H3 : 0 – 8

Ons ploeg was nagenoeg volledig, alleen Paemel mankeerde wegens net terug van reis en veel te lang niet gespeeld. Ook de Pluimplukkers kwamen opdagen met hun volledige ploeg. Na de opwarming besloot Gilles Matthys wel zijn jeansbroek opnieuw aan te doen. Hij had vorige week een Kasteelke gedaan… ofte een stuikske gezet met zijne vélo.

De dubbels:
1ste Buik/Dirk vs. Koen De Reu/David Hesters (B1/B1)
Onze eerste set hebben we heel knap gespeeld. Alleen in de eindspurt lieten we het wat afweten. Toch behoorlijk tevreden. De 2de set was iets minder van onze kant. Het Pluimplukkersduo stak een tandje bij en wij stapelden de kleine foutjes op.

4de Famacci/Totem vs. Peter De Reu/Pieter Noët (B2/B2)
Kheb de match niet gezien schijnt dat Famacci goed gespeeld heeft. Toch, de wedstrijd ging in 2 sets verloren.

2de Buik/Totem vs. Koen De Reu/David Hesters (B1/B1)
Buik mocht opnieuw tegen hetzelfde koppel deze keer met Totem aan zijn zijde met opnieuw een zeer sterke eerste set van onzen tewege. We speelden goed mee en winnen uiteindelijk in verlengingen die eerste set. Verdiend zelfs. Den tweeden was iets minder van onze kant. We kwamen vrijwel direct 4 punten achter en uiteindelijk hebben we het helemaal laten schieten. Maar in de derde stonden we er weer. We komen zelfs 19-18 voor… maar we konden het jammer genoeg niet vasthouden. Nen drop van Buik tegen de netband en nen bal die Totem buiten zag (maar binnenviel) beslechten de wedstrijd. Jammer.

3de Klaas/Famacci vs. Erwin De Ley/Peter De Reu (B1/B2)
Zoals gewoonlijk beschouwt Klaas zijn eerste set als opwarming. Denk dat het 2 seizoenen geleden is dat ie zijnen eerste set nog ies gewonnen heeft ;-). Maar even gewoonlijk staat hij de 2de set veel scherper. Jammer genoeg werd ook deze verloren in de verlengingen. Er zat meer in naar mijn gevoel.

0-4 achter in de dubbels.

De enkels:
3de Dirk vs. Pieter Noët (B2)
Dirk vocht voor wat hij waard was. Kon in de ralleys geregeld de bovenhand houden maar maakte net iets te veel foutjes om een set binnen te halen. Naar zijn gevoel zat er zeker meer in.

1ste Klaas vs. David Hesters (B1)
Heb de wedstrijd nie kunnen volgen maar als ik de cijfers zie heeft het er niet echt ingezeten. Toegegeven, den Boris is ne goeien enkelspeler

4de Famacci vs. Peter De Reu
De Famacci was niet kansloos tegen Peter maar kon toch niet verhinderen dat hij in 2 sets den boot inging.

2de Buik vs. Erwin De Ley (B1)
De eerste set produceerde Buik een karrenvracht aan fouten, met dik verlies als gevolg. Gelukkig kon hij zich in de 2de herpakken. Die ging verdiend naar Buik. Den derde was zo mogelijk nog slechter als den eerste. Dik op de doos.

Conclusie:
Der zat meer in hoor ik hier en daar. Tja, ik weet het zo niet. 2 keer puren we er 3 sets uit. We verliezen met meer dan 100 punten verschil. Maar twas nu niet echt ingecalculeerd dat we tegen deze ploeg punten gingen pakken.
Volgende wedstrijd wordt zeer belangrijk, dan ontvangen we thuis Pluimplukkers 4.

Wedstrijdgegevens vindt je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *