Verslag Lokerse H6 – Wetteren H1 : 3 – 5

De kop is eraf. De eerste wedstrijd van Lokerse 6H is een feit.

Het begon al goed met Wymie die niet in form geraakte en besliste deze wedstrijd aan hem voorbij te laten gaan. Een Tom De Foer die melde dat na twee oefenmomentjes, in het sterke lokeren en wat minder sterke lovendegem, zijn knie niet echt meewilde, en hij zelfs een meniscus blessure verwacht …

Ik zelf heb voor het eerst in jaren een tenniselleboog (ja , ik weet nu ook wat dat is ), maar met de nodige zalf en verbanden , toch in staat om te spelen.

Onze invaller Oste kon wel en zelfs Pense vond dat hij sterk genoeg was om nu al vanaf de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

Op papier zag het er al niet zo goed uit, daar er een zekere Daan De Smet (A) op de lijst staat. Op die manier staat ze al 3-0 voor nog voor zelfs de eerste pluim geslagen is.

Tactische opstelling met Beemer en Pense op een, zorgen in he begin al voor een verrassing, door de eerste  set tegen Daan en Ruben te winnen. Voor set 2 en 3 echter zet Daan een tandje bij en 0-1 is een feit.

Tegelijk treed ik met Oste aan tegen Koen De Reu en Arne De Graeve. Na een nipte eerste set, met een makkelijker tweede op naar winst. 1-1.

Beemer, onze enigste B2, voor het ogenblik mag samen met mij voor een tweede keer aantreden tegen Daan, deze keer aangevuld met Mario. Wederom komt verrassend de eerste set richting Lokerse; maar moeten we de tweede en derde aan Wetteren laten. 1-2.

Pense kan ondertussen met Deley, een geroutineerd koppel, de vierde dubbel in drie set richting Lokerse halen. 2-2 na de dubbels. Op zich een tevreden kapitein.

De enkels. Niet echt ons koningsstuk … maar ja.

Beemer mag voor de verandering en tegen zijn goesting nog eens tegen Daan. Beemer , volgende keer mag je tegen anderen spelen. Zal dan zeker beter gaan.

Oste kan zich eens uitleven tegen Ruben, en laat toch de kelk in drie sets aan hem passeren.

Ik kan aantreden tegen Mario. Beetje kauwen en knabbelen, en in twee sets de wedstrijd binnen. 3-4. Wat krijgen we nu. Kans op een punt ?

Deley mag tegen Arne bewijzen dat Merel gelijk had hem wat enkels te laten spelen 😉 Eerste set binnen, tweede den boot in. Komt hij dan net tot de conclusie dat hij niet voor het tweede punt speelt, maar voor een eerste. Heeft dat meegespeeld, of was de cola op ? Wie weet, hij laat een 11/6 (of was het nu 11/8?) voorsprong uit zijn handen glippen door ze allemaal eigenhandig weg te geven. 19/21 in de derde set en weg eerste mogelijk punt voor Lokerse 6H en een on onderbroken reeks van 12 overwinningen vorig jaar.

Nu Ik had erger verwacht na een langdurige verlof en we kunnen vooruitkijken op wat leuke wedstrijden in tweede.

Op naar de tweede wedstrijd die zich aandient tegen Oudegem in de afgebrande sporthal …

–  Patrick –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *