Verslag Lokerse H7 – Wetteren H2 : 6-2

Na het verlies in Ronse bij de vorige wedstrijd waren we vast van plan om ons zeker te herpakken.

 Met nu onze trouwe supporters (Myriam, Annick en Sam ) op post was dit nog een extra stimulans om er iets goeds van te maken.

Met de supporters erbij kan je nog altijd iets meer. We zijn er in geslaagd om het verlies in Ronse weg te vegen.

 Kort verslag

DUBBELS
Ik en Gianni moesten als eersten aan de bak tegen Jo Geeraerts en Jan De Bruyn. De 1ste set verliep spannend, maar we konden hem toch winnend afsluiten : 21-19.

In de 2de set lieten we enkele steken vallen en verloren met 11-21.
In de 3de set hebben we alle krachten samengebundeld, elkaar aangevuurd en de steken terug opgeraapt met als resultaat winst met 21-17.
Goed begonnen is half gewonnen zou ik zo zeggen.
Ondertussen waren ook Werner en Simon aan hun 1ste dubbel begonnen. Zij hadden minder moeite met Kris Buggenhoudt en Stefaan Van der Haegen en wonnen na uitstekend spel met 21-18 en 21-13.
De 3de dubbel was voor Gianni en Werner. De tegenstanders waren nu terug Jo en Jan. Bij Gianni en Werner klikte het beter of bij mij en Gianni, en ze konden ook deze dubbel winnend afsluiten in 2 sets : 21-11 en 21-15. Alweer een sterke prestatie.
Tussenstand : 3-0 voor ons.
De laatste dubbel was voor mij en Simon weggelegd. We speelden tegen Kris en Stefaan.  Helaas konden we er geen gevolg aan breien van ons tot dan toe goed spel. We maakten te veel fouten: smashen niet nauwkeurig genoeg, mijn opslag ( zeker nog voor verbetering vatbaar) en vele pluimen die buiten vlogen, dus verloren we deze dubbel met 15-21 en 18-21.

3-1 als tussenstand was zeker niet slecht !!!!

 ENKELS
We wisten dat 2 enkeloverwinningen nu genoeg waren om de zege binnen te halen. Dus vochten we voor wat we waard waren met als resultaat dat we nog 3 enkels wonnen.

 Gianni moest het opnemen tegen Jo (ook C2) en Gianni speelde erg overtuigend en gevarieerd waardoor hij de wedstrijd besliste in 2 sets : 21-18 en 21-11 ( tegenstander goe laten lopen in 1ste set).

Werner nam het op tegen Kris. Werner is een vechter ( figuurlijk bedoeld !! ) en speelde een goede partij. In de 1ste set kon Kris nog een beetje gelijke tred houden met Werner, maar Werner bleek toch te sterk voor Kris : 21-18 in de 1ste set. Werner speelde ook in de 2de erg overtuigend en won met 21-15.

 Meteen was onze 2de overwinning van het seizoen een feit !!!

Ik nam de 3de enkel voor mijn rekening tegen Stefaan. Ik begon goed aan de partij maar maakte toch te veel fouten en verloor de 1ste met 17-21. In de 2de probeerde ik de bakens nog te verzetten, maar ik kwam niet verder dan 16-21 ( blijven trainen hé )

Simon zorgde dan nog voor de kers op de taart : hij won zijn enkel na een spannende 3setter tegen Jan : 17-21,23-21 en 21-13.

Conclusies
– Myriam en Annick ontpopten zich tot goede wedstijdleiders !!
– Bij mij is er nog werk aan de winkel, maar het kan alleen maar verbeteren.
– We hebben een goed ploegske en we zijn nie slecht bezig voor ons 1ste jaar in competitie.
– Met een goede teamgeest kan je ver komen.
– Dit smaakt naar meer !!!

  –  Frank –

Eén gedachte over “Verslag Lokerse H7 – Wetteren H2 : 6-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *