Verslag Pluimplukkers H7 – Lokerse H7 : 6 – 2

Onze eerste wedstrijd na de winterstop moesten we op verplaatsing naar de leiders nl. Pluimplukkers.

We waren vast van plan om ons vel duur te verkopen. Met nog een inhaalmatch te goed konden we bij winst op 1 punt van de leiders komen.

Jasper was er ook terug bij na ettelijke weken afwezigheid.

 

Het draaide echter anders uit en we verloren de wedstrijd met 6-2. Er liep daar enen Kusmanto Juliando bij, voor ons onbekend want die was er niet bij in onze thuiswedstrijd tegen de Pluimplukkers, maar die maakte toch wel het verschil.

Hier volgt een kort verslag van de wedstrijd.

 

Dubbels

De 1ste dubbel was voor Gianni en Werner tegen Juliando en Bram De Greve. Ze waren echter te sterk voor Werner en Gianni, zodus winst voor de Pluimplukkers in 2 sets.

De 2de dubbel was voor mij en Simon weggelegd. Het was een spannende wedstrijd tegen Patrick Borghijs en Michel Vreye waarbij ik en Simon stevig weerwerk boden. We verloren jammer genoeg in 2 sets met : 25-23 en 21-18 dus 2-0 in het voordeel van de Pluimplukkers.

De derde dubbel was voor mij en Gianni tegen Geert Lannoo en Johan Dellaert. We verloren kansloos na een overlast van fouten in 2 sets : 21-11 en 21-12.
We hoopten dan dat Jasper en Werner ons eerst puntje konden binnenhalen in de laatste dubbel tegen Sonny Verschuere en Juliando. Dit gebeurde echter niet en ze verloren na knap weerwerk in 3 sets.

Alle hoop lag nu bij onze enkelwedstrijden.

Enkels

 

Onze eerste enkel deed alle hoop terug oplaaien. Gianni won verdiend in 2 sets tegen Sonny : 21-14 en 21-15.

Onze 2de enkel nam Jasper voor zijn rekening. Hij bood goed weerwerk tegen Bram De Greve, maar Bram kon toch het laken naar zich toetrekken en won in 3 sets.

 

In de derde moest Werner het opnemen tegen Wim Ockerman. Na een spannende wedstrijd kon Werner toch winnen, maar hij had er wel 3 sets voor nodig : 21-19,15-21 en 20-22.

 

Simon deed wat hij kon in de laatste enkel, maar moest toch de duimen leggen tegen Patrick Borghijs en verloor in 2 sets.

 

Conclusie :  

– Pluimplukkers verdiende winnaar van deze ontmoeting

– Zie het nog zeker zitten voor het vervolg van de terugronde, net zoals de rest van ons team
– Onze trouwe supporters Annick en Myriam waren er niet, dat scheelde ook denk ik !

– Blijven trainen zou ik zeggen

– We blijven ervoor gaan !!

– Frank –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *