Verslag Sentse Badminton H1 – Lokerse H7 : 4 – 4

Voor onze laatste competitiewedstrijd van het seizoen trokken we naar St.-Laureins.

Werner en Jasper waren er niet bij.
Het draaide echter anders uit. Het werd 4-4.
Kort verslag van de wedstrijden.

Dubbels
Voor de 1ste dubbel moesten Gianni en Frederik D’Hondt (vervanger) aan de bak tegen Raf Daniels en Geert Van Hecke. In de eerste set waren ze nog niet echt ingespeeld op elkaar en ze verloren met 21-15. In de 2 volgende sets waren ze nadrukkelijk bij de les en wonnen deze met 14-21 en 19-21.
De 2de dubbel (HD 4) was voor mij en Simon tegen Frank Latomme Patrick Lehoucq. De eerste set ging vrij vlot voor ons en wonnen dan ook overtuigend met 12-21.
Wat er in de 2 volgende gebeurde weet ik niet maar er lukte niets meer. De 2de ging verloren met 21-10 en de derde werd nog spannend. Bij 20-20 viel de shuttle bij een drop van mij net aan de verkeerde kant van het net en werd het 21-20 voor de tegenstanders. Bij hun volgende opslag sloeg ik dan de shuttle in het net en ons verlies was een feit : 22-20 in de derde set.
De derde dubbel ( HD2) was voor mij en Gianni tegen Raf Daniels en Frank Latomme. Opnieuw werd het een 3-setter. De eerst set was voor hen, de 2de voor ons.Raf en Frank trokken uiteindelijk de overwinning naar zich toe met : 21-16,19-21 en 21-14.
De laatste dubbel (HD3) was voor Simon en Frederik. Het werd ook een 3-setter waarbij de Lokeren boys aan het langste eind trokken : 18-21,21-11 en 13-21.

2-2 na de dubbels. Alles was nog mogelijk.

Enkels
Gianni begon aan zijn enkel tegen Raf met volle vertrouwen. Het werd een spannende en slopende wedstrijd. Beiden streden voor elk punt en uiteindelijk moest Gianni de overwinning aan Raf laten. Het waren 3 spannende sets op hoogstaand niveau. De setstanden liegen er niet om : 21-17,18-21 en 21-19.
Frederik had ik op HE2 geplaatst en Frederik beschaamde mijn vertrouwen in hem niet. Hij won vlot van Frank Latomme in 2 sets : 16-21 en 15-21.

Ik nam de 3de enkel voor mijn rekening, maar ik botste op een taaie tegenstander. Geert won vlot de 1ste set met 21-9. In de 2de set kon ik wat meer weerwerk bieden maar moest toch mijn meerdere erkennen in Geert. Hij won dan ook verdiend ook de 2de set met 21-15.
Simon moest dan zijn enkel winnen om een gelijkspel uit de brand te slepen. Het kostte hem 3 sets om Patrick te verslaan : 14-21,21-17 en 16-21.

Zo werd het dus 4-4, al bij al toch geen slecht resultaat.