Verslagen Lokerse Heren 2

Verslag Lokerse H2  –   bijna den eersten helft van ’t seizoen

 Op algemeen verzoek en ook wel omdat ik al anderhalve week thuis zit met el gripo mexicano en een dubbele virale oogontsteking (cool he), alhier een samenvatting van onze exploten van de eerste 4 matchen in eerste provinciale heren.

 Zoals steeds zijn we weer bij de degradatie kandidaten; dit jaar wordt zelfs extra moeilijk omdat we met 2 B1’s, 2B2’s en 2 C1’s weinig mogelijkheden hebben om onze befaamde tactische manoeuvres uit te halen.  We zullen dus moeten spelen op talent, fysische kracht  en mentale volharding…..   dat belooft

 Lokerse 2H  mintons 1H       4-4
Na een lange zomer direct naar de Mintons H1, waar Davy Verdoorent als top B1 toch wel een maatje te groot is voor ons.  Anderzijds hadden Pens en Dries zeker een kans in dubbel 2 (derde set met 17 in den boot) en verloor ondergetekende zijn enkel met 22-24 en 19-21. Dus kunnen we besluiten dat een 4-4 gelijkspel niet slecht is, maar beter had gekund.

 Lokerse 2H  Badlove 1H      7-1
Dries en Davy spelen liever met vrouwen in de gemengd dan met ons; pfff flauw.  Zonder onze B1’s tegen badlove is niet leuk, maar met Klaas (merci om in te vallen) op eersten enkel rekenden we toch op een 4-4.  Man man man, we hadden allemaal een super dag en zodoende was het 4-O na de dubbels.   Klaas, Pat en ikzelf wonnen ook onze enkel, dus met 7-O mocht de pens de geblesseerde Wymie (yeah right, chique geveinsde blessure Tim)  vervangen in een historische enkel.  Na een slopende strijd moest onze moedige rode krijger het strijdperk verlaten met 20-22 in de derde set.  Ik wist niet dat ne mens zo rood kon worden als de pens en dat nen hartslag van 287 mogelijk is…

 Lokerse 2H – Beveren 1H
Tegen beveren met de Perrie en Pascal van de Eeden waren alweer niet op volle sterkte, dries was nog een beetje op de sukkel en ik was dus begonnen aan mijn Mexicaans avontuur.

Vooral de pens was outstanding zodat we na de dubbels op een confortabele 3-1 stonden.

Den dries kon in de gemengd al vrij éénvoudig winnen van de perrie, maar die haalde nu alle truken van de foor uit zijn uitgebreide arsenaal aan flicks, backhandsmashes en kapdrops, waardoor de dries toch den boot in ging.  Smurf vrat de pascal op, maar Patrick en Wymie verloren hun enkel.  Met eigenlijk slechts 2 spelers op niveau, Davy en Pens, is 4-4 alweer niet zo slecht.

 De Mintons 2H – Lokerse 2H
Tegen de mintons trad alweer een (letterlijk) verlichte ploeg op.  Ongeveer 300 kilo aan heren 2 moest namelijk naar een receptie, dus Dries, Davy en Pat kregen versterking van Hans vd Brande tegen het jeugdige geweld van Mintons 2.  Elk van onze mannen deed zijn duit in het zakje en won een wedstrijd (Pat en dries behaaldden een mooie 22-24 in de derde set tegen van Bruysel-Lauwers ) maar het was toch weer de Smurf die 3 matchen kon winnen waardoor we met 3-5 naar huis gaan.  Merci aan den Hans om in te vallen.

 Voor een degradatie kandidaat niet slecht, 2 keer winnen, 2 keer gelijk.  De volgende weken moeten we tegen de eerste 2 uit het klassement, veel B1’s op de menukaart, maar zoals ge ziet, we kunnen veel eten en als zelfs de pens begint te enkelen zijn de mirakels de wereld nog niet uit.

– El poesie mexicano –

Eén gedachte over “Verslagen Lokerse Heren 2

  1. Kleine aanvulling bij onze schitterende uitslag tegen Badlove : de Pense heeft voor een keer verloren door zijn eerijkheid … hij was zo eerlijk om een pluim die op zijn schoen viel als fout te geven .. resultaat : verlies. Wettende dat de tegenstander een set eerder in een zelfde situatie mooi gezwegen heeft . Volgende keer mag je er terug tegen en mag je hem inmaken !

    Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *