Vooral veel eremetaal op tornooi Halle

Bijna triple voor Tim Van Herbruggen

Lokerse stuurde een onverwacht grote delegatie naar het tornooi in Halle. En duidelijk met veel ambitie. Op zaterdag stonden er het dubbel en het gemengd op het programma. Tim Van Herbruggen & Jordy Van der Sypt bleken de sterksten in het heren dubbel A. Ze moesten er wel enorm voor werken. De eerste ronde was meteen een derby tegen de Pluimplukkers Van Gastel/De Grauwe. Na een pittige driesetter ging Lokerse door naar de volgende ronde waar Oleffe/Marcoen hun opwachting maakten. Zij werden in 2 sets opzij gezet. Vervolgens versloegen Jordy & Tim in de halve finales Brumagne/Van De Velde… In de finale tot slot ging ook het eerste reekshoofd Holemans/Lenaerts. Winst met 21-19 in de derde set. ’s Avonds volgde voor Tim nog het gemengd dubbel A. Samen met Caro Neyrinck had de jongste Van Herbruggen telkens genoeg aan 2 sets om het goud te pakken. In de finale werd Lenaerts/Van Aerschot verslagen. 2 op 2
Op zondag kwam Tim uit in het heren enkel A. In de finale verloor hij -ondanks zelf op matchpunt gestaan te hebben- na een zware driesetter van Vervaeke. Ook Jordy Vd Sypt was finalist en ook hij kon deze niet winnend afsluiten in het heren enkel B1.

In het gemengd dubbel B1 werd het zilver voor Sam Van den Broeck & Ellen Vanderveken. In de halve finales werd De Grauwe/Van Den Eede verslagen met 30-29 in de derde set. In de finale waren Lenaerts/Janssens te sterk. Ook Joris Penneman & Lander Borgonjon strandden op zilver, ze zaten er bijzonder dicht tegen in het heren dubbel B1.

Mare van Britsom speelde in het dames dubbel C1. Met Lotte Geerts werd de finale gehaald maar ook hier kon deze na een lange driestter niet binnen gehaald worden.

Joren Van Der Speeten was op titelkoers in Brugge op het Nationaal tornooi van Ombesca. In het heren enkel D won hij de finale in 2 sets. Een eerste tornooizege voor Joren. Proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *