Waarschoot H2 – Lokerse H11 : 7-1

Een mijlpaal in de internetgeschiedenis. Uw favoriete auteur heeft zich met het nodige ellebogenwerk omhoog gewerkt binnen het LBC-management en nee, bazenpoepen hoort daar niet noodzakelijk bij!

Feit is dat de censuur eindelijk opgeheven is en ik nu in eigen naam kan posten op de clubwebsite. Des te meer reden voor jullie om deze pagina in te stellen als startpagina en zo aan het begin van een anders saaie werkdag geprikkeld te worden door hoogstaande literatuur.

Klinkt bovenstaande verwaand? Misschien dat de tegenstanders van vorige week toch ergens gelijk hadden dan 😛

 

Verwaand eerlijk

Maar, verder geen slecht woord over de mannen van Evergem. Ze wonnen tenslotte verdiend met 2-6, al zat er zeker meer in voor ons.

Vrijdag laatstleden mochten we ons gaan herpakken in Waarschoot. Verre verplaatsing en dat op onze vaste Dam-vrijspel-avond. De vloer was er volledig vernieuwd, de sexy danseresjes waren er gelukkig wel nog. Hoewel, hun repertoire was vrij beperkt (lees: één nummer van Adèle dat keer op keer herhaald werd).

Feit is dat we vrij afgeleid (door de muziek of de meisjes, wie zal het zeggen) aan onze dubbels begonnen. Daar waar Lieven-ik en Lex-ik tegen Evergem voor mooi badminton zorgden, was in Waarschoot van ons samenspel niet veel sprake meer. Twee keer vlot verlies. Aan de zijde van Mathieu verging het Lex en Lieven beter. Respectievelijk een derde set, en een spannende doch verloren tweesetter.

Tijd voor de enkels dan maar. De danseresjes waren intussen naar huis, benieuwd of het zonder onze muzes beter zou gaan.

De kapitein gaf het goeie voorbeeld en voor het eerst in mijn carrière won ik zowaar van een C2. Lieven kon de stunt niet herhalen, al moet gezegd dat zijn tegenstander toch van een iets straffer kaliber was. Met Lievenbadminton werd set 1 nog binnengehaald, in set 2 en 3 was het vat af. Lex blijkt toch vooral een dubbelaar en kon tegen een goed smashende C2 geen vuist maken. Mathieu kon zijn mooie voorsprong in set 2 niet vasthouden; verlies in twee spannende sets was zijn deel.

Na een snelle cola vertrokken we gauw weer richting Lokeren om er nog wat van ons Dammoment te kunnen genieten. Daar aangekomen werden we opgewacht door een enorm ontvangstcomité, maar tussen het wachten door kon toch nog wat gespeeld worden.

Al bij al een geslaagde badmintonavond!!

We onthouden dat:
– Lex het goed zou doen op een muziekquiz
– Nolle en Den Overkant gesloten waren 🙁
– De Teste gelukkig wel open was
– ik zowaar paste voor gratis salami
– de wonderen de wereld dus nog niet uit zijn.

0 gedachten over “Waarschoot H2 – Lokerse H11 : 7-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *