Yonex Youth Cup : Sportsa – uitslag

In de dubbel werd begonnen met vlot de maat te nemen van het eerste reekshoofd in twee sets. De weg naar de finale lag dus breed open voor Gertjan & Stein.

En ook daar bewezen ze hun goede vorm. 17-12 voor in de eerste set om dan toch nog te verliezen na gepingel met 22-20. Geen ramp de tweede stonden ze er nog beter voor : 18-12. En we zagen het aankomen, daar gingen ze weer, losjes uit de pols wat punten weggeven en óók de set met 26-24. Oepsie finale verloren 🙁 maar toch bewezen dat er een overwinning binnen de mogelijkheden ligt …

In enkel werd als vierde reekshoofd een mooie start genomen tegen een poulewinnaar. Kip kap met 10 & 8.

Maar dan … halve finale tegen het eerste reekshoofd. Niet teveel verwachtingen en er ontspannen aan beginnen. En zowaar verwondering want Stein leidt in de eerste set met 16-14 door goed rondspelen. Sander Prenen (PBL) zag alle hoeken van het veld en wou steeds meer tijd trekken om te kunnen rusten. Stein dacht ik zal es wat sneller spelen en wat smashen. Sander heeft dit graag, niet meer lopen en pluimpjes in zijn bereik. Woeps set 1 toch nog verloren met 18.

Met het mooie spel indachtig begon eenzelfde scenario zich af te tekenen in de tweede set. Heel de set voorsprong maar toch werd er weer verloren, deze keer door teveel onnodige directe fouten op het einde van de set.

Mooie prestatie alweer 😉 & een mooie medaille erbovenop.

Op de terugweg versmsten we dat dubbelpartner Gertjan de enkelfinale had gewonnen in 2 sets tegen Sander! Proficiat Gertjan.

– Dirk –

Eén gedachte over “Yonex Youth Cup : Sportsa – uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *