1x zilver op eerste jeugdcup van het seizoen

Met 10 jongens en (slechts) 1 meisje, ondersteund door 2 coaches werd ook het seizoen van de jeugdcup geopend! Deze ging afgelopen zondag door in sporthal Bourgoyen in Gent. Voorlopig vonden nog maar 81 spelers de weg naar dit tornooicircuit. Vooral de meisjes bleken nog in volle zomerstemming. Bij deze nogmaals reclame om deel te nemen aan dit jeugdcupcircuit!

Bij de Jongens U11 was het er niet aan te merken dat Jarne Maes de dag voordien al vol aan de bak was gegaan op de YBJM van Lokeren. Hij plaatste zich als eerste voor de finalepoule.
De 1 jaar jongere Maxime De Paepe behaalde in diezelfde poule een knappe 3e plaats. Eenzelfde knappe 3e plaats in de 3 andere poules door Maïté Boone, Roel Vandenborre & Jasper Vanden Broecke. Jarne Maes plaatste zich uiteindelijk voor de finale maar moest het daar in 2 nipte sets afleggen van Corneel Vanderweeën (Wit-Wit Ronse).

Jaro Van Geert kon bij de jongens U13 beslag leggen op de 3e plaats in zijn poule. Net niet voldoende om zich te plaatsen voor de finales. Meindert Janssen, Ferre Van De Velde & Ruben Vanden Broecke haalden mooie resultaten tegen sterke tegenstanders maar winnen zat er niet in.

Bij de Jongens U15 won Pieter Bommelé overtuigend de A-poule. In de finaleronde moest hij in de halve finales nipt de duimen leggen tegen Thomas Van Gysegem (Wetteren).  Dries Van Der Aa kon zich (ondanks een enorm spannende driesetter) niet plaatsen voor de finalerondes.

Volgende zaterdag (17/9) staat reeds de volgende jeugdcup op de agenda. Dan organiseren de Mintons St-Niklaas de 2e etappe van het circuit.
Je kan  de loting en je aanvangsuur reeds bekijken via deze link. Veel succes!

Het weekend daarop organiseert Buggenhout reeds de 3e jeugdcup (op zaterdag 24/9). Inschrijven kan nog tot NU vrijdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *