Tim wint enkel A, Mercedes het dames dubbel B1

We hadden het vorige week voorspeld! Tim Van Herbruggen heeft zijn eerste heren enkel A tornooi van het seizoen gewonnen! In zijn thuishaven Zwijndrecht moest hij alleen in zijn eerste wedstrijd een driesetter toestaan (tegen Simons). Nadien beten Dejongh, Devaere & Dewit hun tanden stuk op het Lokerse raspaardje! Met Stijn Van Herbruggen hadden we zelfs 2 van de 4 halve finalisten in ons kamp! In het heren dubbel A lieten Tim & Jordy zich in de kwartfinale verrassen door Dewit & Van Gastel. Eenzelfde eindpunt in het gemengd dubbel A waar Tim & Yente Van Aerschot in 3 sets verloren van Gaspard/Devooght. De nummers één van België wonnen uiteindelijk ook het tornooi.

Voor Jordy Van Der Sypt werd de zondag een pechdag. Nadat Jordy in het heren enkel B1 zich had geplaatst voor de finale blesseerde hij zich in de halve finale gemengd dubbel B1. Jordy & Silke Mussche hadden de 2e set nochtans met duidelijke cijfers gewonnen. Jammer van de finale die eveneens met forfait aan Oleffe moest gelaten worden. En ook een finale gemengd had er zeker in gezeten. Jammer! Hopelijk is de blessure snel hersteld!

Ook Mercedes Van Den Eynde is in goeie doen. In het dames dubbel B1 wist Mercedes samen met Kelly Scoliers de finale te winnen. In het dames enkel A had Mercedes de pech van in de 1e ronde meteen het tweede reekshoofd te loten.

Ook enkele jonkies deden mee. Mare Van Britsom speelde met Ellis Daneels de halve finale van het dames dubbel C1. Stein Bondroit (in enkel en dubbel A) en Michiel Van Britsom (HD B2) konden zich niet plaatsen voor de volgende ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *