A-spelers doen het goed op tornooi Royal Antwerp

Tim Van Herbruggen wint dubbel gemengd B1, Laurens & Caro verliezen finale Gemengd A. Zij behalen ook halve finale in HD A & DD A.

Niet alle focus lag vorige week zaterdag op het Bal Des Plumes. Enkele spelers gingen ook aan de slag op het toptornooi van Royal Antwerp. Zij kwamen met meer dan aardige resultaten huiswaarts!
In het heren dubbel A speelden Laurens Pluquet & Tim Van Herbruggen voor het eerst samen. Het klikte wonderwel! Ze misten maar nipt de finale na verlies in 3 sets van Thierens/De Coster. Ook Caro Neyrinck tekende voor een halve finaleplaats in het dames dubbel A. Na het eerste reekshoofd uit te schakelen moesten Caro & Elicha Van Looy hun meerdere erkennen in de zusjes Hens die later ook de finale wonnen.
Laurens & Caro had er blijkbaar zin in want op zondag deed hij in het gemengd dubbel A zowaar nog beter. Met Caro Neyrinck behaalden ze de finale. Daarin bleek het eerste reekshoofd te sterk. Deze straffe prestatie zorgt ervoor dat Caro naar de 12e plaats stijgt in de Belgische mixranking. Ook Laurens klimt naar de 30ste plek. Voor beide spelers hun beste ranking ooit.

In het gemengd dubbel B1 mogen we Tim Van Herbruggen stilletjes aan beginnen meerekenen als kanshebber op een Vlaamse titel. Samen met Hanne Janssens overwint Tim elke tegenstander. Een tweede tornooiwinst van het seizoen.

Proficiat iedereen met de mooie resultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *