Tim, Arne & Esslyn winnen op jeugdcup Aalst

Vijftien jeugdspelers uit Lokeren (op 90 deelnemers in totaal) verdedigden onze eer op de 2e jeugdcup van Aalst.
En opnieuw kunnen we enkel lovende woorden gebruiken over hun prestaties! De jongens bevestigden hun prestaties van de vorige manche, de meisjes presteerden met zijn allen beter als de vorige keer.

Bij de U9 zitten we momenteel nog met een hiaat aan deelnemers. Nochtans zien we op training enkele hele goeie spelers bezig! Hopelijk zijn deze de volgende jeugdcup (in Wallabies) wel aanwezig.
Maité Boone was de enige speelster bij de meisjes U9. Maité werd derde in haar poule.

Bij de jongens U11 hebben we een sterke lichting.  Van de 4 poules werden er 3 gewonnen door Lokerse. Alleen Yannick Bauwens liet zich verrassen (door een Pluimplukker nog wel) en eindigde 2e in zijn poule. Tim Redant, Jonah De Smedt & Jasper De Bruyne waren de poulewinnaars. Kobe Verstocken werd 3e in zijn poule. In de finaleronde voor de 1es konden Tim (ten nadele van Jasper) en Jonah zich plaatsen voor de finale. In een hoogstaande wedstrijd en na 3 felbevochten sets trok Tim Redant aan het langste eind.
Yannick zette zijn foutje recht en won de finale voor de 2des.

Geen meisjes U11 want ons Mare was de enige deelneemster :-(. Volgende keer hopelijk meer volk.

Ook straffe kerels bij de jongens U13. Hier worden alle 4 de poules gewonnen door onze badmintonscholers. In de eerste halve finales mochten Pieter Bommelé & Xander De Bruyne onder elkaar uitmaken wie de finale mocht spelen. In een bloedstollende wedstrijd won Xander in 3 sets. In de andere halve finale stonden Tim De Theije & Arne Boone (DNS) tegen elkaar. Ook hier werd het een driesetter om u tegen te zeggen. Het moet gezegd, Arne was outstanding! In de finale zette Arne Boone zijn zegereeks verder en won hij in 2 sets van Xander De Bruyne. Wannes Soenen was de enige Lokersespeler die 2de werd. In de finale voor de 2des ging hij makkelijk met de zege lopen.

Bij de meisjes U13 stond Mette Klomp voor haar 2de tornooi. Het ging al een pak beter. Mette werd uiteindelijk 6de!

Op naar de  jongens U15 deed Simon Van De Vyver het uitstekend. Na winst in zijn poule stond hij in de halve finales voor een onmogelijke opdracht met Esslyn De Pauw (Mintonner, maar tevens ook LBS). Toch een mooie 3e plek. In de finale won Esslyn van Bjarne Verleysen.

Ook Lara Rogiers deed het goed bij de meisjes U15. In haar poule werd ze 3de. In de wedstrijd voor de 5de en 6de plaats moest Lara nipt de duimen leggen.

OVERZICHT RESULTATEN :

Meisjes enkel U9 :
3e : Maité Boone

Jongens enkel U11 :
1e : Tim Redant
2e : Jonah De Smedt
3e : Jasper De Bruyne

5e : Yannick Bauwens
10e: Kobe Verstocken

Jongens enkel U13 :
1e : Arne Boone
2e : Xander De Bruyne
3e : Pieter Bommelé
4e : Tim De Theije

5e : Wannes Soenen

Meisjes enkel U13 :
6e : Mette Klomp

Jongens enkel U15
1e : Esslyn De Pauw
2e : Bjarne Verleysen
3e : Simon Van De Vyver

Meisjes enkel U15 :
6e : Lara Rogiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *