7 provinciale titels voor Lokerse & Lander wordt C2

Een onwaarschijnlijk weekend is het geworden in Wachtebeke.
Maar liefst 7 provinciale titels werden weggekaapt door de Lokerse spelers en nog veel meer ereplaatsen.
Hieronder het volledige overzicht:
HE B1: Sam Van den Broeck -wegens zijn drukke programma alleen ingeschreven in enkel- kon zijn favorietenrol bevestigen. In de finale won hij in 2 sets van Kris De Doncker. Jordy Van Der Sypt (tg. De Doncker) en Davy Van De Putte sneuvelden in de kwartfinales.
DE B1: Zowel Kaat De Keukelaere als Joke D’hont werden tweede in hun poule. Lynn Sioncke won de finale van Emma Uyttersprot
HD B1: Jordy Van Der Sypt & Florian De Bruyne wonnen in een beklijvende finale (3de set 22-20) van het Oudegemse duo Piqueur-Van Schuerbeeck.
DD B1: In een poule van 5 wonnen Joke D’hont en Kaat De Keukelaere. Alleen tegen Ellen Vanderveken en Kathleen Verspreet moesten onze dames een setje prijs geven.
GD B1: Joke D’hont haalde zelfs nog een tweede titel binnen. Samen met Laurens Pluquet won ze de finale van Ellen Vanderveken en Florian De Bruyne. Jordy ging er al uit in de eerste ronde.

HE & HD B2: Hans Van Den Brande en Steven Oste verslikten zich beide in de eerste ronde. Ook in dubbel kwamen ze niet verder dan de kwartfinale.
DE & DD  B2: In het enkelspel haalde Isabelle Geeraerts de halve finale waar ze zich onverwacht verslikte in Saskia Vereecke. In het dubbel wel een finale maar hierin verloor Isabelle (met Evelyn De Meyer) in 3 sets.
GD B2: Voor Kimberley Hillaert & Nicolas Van Bruysel werd de kwartfinale het eindstation.

HE C1: Gianni De Wilde liet zich opmerken door de halve finale te halen. Daarin was Daan Philips net iets sterker. Later won Daan de finale.
DE C1: Kimberley sneuvelde reeds in haar eerste wedstrijd na een driesetter.
HD & GD C1: Dirk Bondroit is na Joke onze tweede ster van het weekend. Hij won het dubbel met Daan Philips. Daarnaast schitterde Dirk ook nog in de mix door ook hier de titel te pakken (met Linda Dickx)
DD C1: Gene chance voor Kimberley, ook in het dubbel (met Isabel De Bruyne) moest ze er in 3 sets aan geloven.

HE C2: Tijl De Backer, Seppe Maesen en Frederik D’hondt sneuvelden in de eerste ronde (Frederik wel tg. de latere finalist). Jasper Poppe klopte zich tot in de kwartfinale maar hierin werd verloren van de latere winnaar.
DE C2: Jana Segers kwam na makkelijke winst in de 1ste ronde meteen in de halve finales (na een walkover). Hierin werd verloren in 3 sets.
HD C2: Frederik D’hondt & Seppe Maesen speelden zich knap tot in de halve finales, daarin werd in 3 sets verloren van de latere winnaars.
DD C2: de 7de en laatste provinciale titel in ons lijstje ging naar Eline De Keukelaere & Merel Van Eynde. Zij wonnen in een poule met 4 al hun wedstrijden.

HE D: geen winst maar toch een speciale vermelding voor Lander Borgonjon. Hij plaatste zich makkelijk tot in de finale maar daarin verloor hij in 3 sets. Met 4 gewonnen wedstrijden stijgt hij wel naar het C2-klassement. Ook Joris Penneman deed het knap. Hij ging eruit  in de kwartfinales.
HD D: Nils De Smet & Wouter Fransaer verloren hun halve finale na 3 sets.

Allemaal een ongelofelijk dikke proficiat met deze schitterende resultaten!

0 gedachten over “7 provinciale titels voor Lokerse & Lander wordt C2

  1. Ondertussen heeft ook Jordy samen met Florian de titel in HDB1 binnen gehaald en ook Dirk Bondroit heeft de titel gepakt in HDC1 met Daan Philips.

  2. Dirk haalde ook nog een mixtitel binnen bij C1
    en Joke won met Laurens Pluquet de mix bij B1.
    (tegen Ellen en Forian)
    Bij de D behaalde Lander een C2 klassement na verlies in de finale enkel.

  3. Lokerse BC is niet ongemerkt gebleven op het PK PBO. Ook nog even Davy “BuZZe” vermelden die ik zeer goede wedstrijden in den B1 heb zien spelen. Laurens Pluquet moest er bijna aan geloven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *