Badmintonstand op BCD-tornooi

In het weekend van 1 & 2 mei organiseert de Lokerse badmintonclub zijn sterk bezet BCD-tornooi.
Voor het tornooi heeft onze club een samenwerkingsverband met de badminton webshop www.badminton-service.com. Deze webshop is gespecialiseerd in allerlei badminton artikelen, zoals tassen, rackets, shuttles, kleding, schoenen, bespanning etc. De prijzen van deze webshop liggen normaal al ruim onder de prijzen van normale sportwinkels zoals Intersport en zij hebben artikelen speciaal ontwikkeld voor onze sport, vaak niet verkrijgbaar bij de normale winkel.

Normaal is het lastig om spullen te testen en moet je verzendkosten betalen bij aankopen bij een webwinkel. Bij ons BCD toernooi zal er echter een uitgebreide stand staan van deze webwinkel, waar je spullen kunt testen en eventueel direct aanschaffen. Ook zal er een bespanservice aanwezig zijn, om voor 15 euro je racket opnieuw te laten bespannen. Normaal moet je hier bij een winkel 20 tot 25 euro voor betalen!

Tevens zal badminton-service.com een aantal speciale aanbiedingen voor ons meenemen. Denk hierbij aan rackets vanaf 25 euro, een badminton tas van Victor voor 15 euro en badminton gripjes voor 1,50. Uiteraard kan je ook bij deze stand langskomen als je niet meedoet aan het BCD-tornooi.

Iedereen van harte welkom komend weekeinde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *