Verslag seizoen Dames 1

Lokerse D1 competitie seizoen 2009-2010

Zondag 25 april, laatste competitiematch van de Lokerse dames.  Kapitein Liesbeth moet jammer genoeg afzeggen wegens een keelontsteking en door de vele blessures van oa. Romy, Kristel en kaat zijn we genoodzaakt om met 3 speelsters af te zakken richting Oostkamp.

Eerder die week hadden de dames zich wel verzekerd van verblijf in 2e liga door met 1-7 te gaan winnen in Ronse, maar die derde plaats konden we misschien wel kwijtspelen aan de Valkaart.  Caroline(B1), Elke (B2) en Vicky (B2) zag ik niet direct een punt te pakken tegen de Valkaart die wel beschikken over 3 B1 dames en 1 B2 dame.

Toen ik het smsje ontving met de uitslag was ik niet echt voorbereid op een stunt maar de uitslag bewees het tegendeel!  Een 4-4 gelijkspel was echt wel een knap resultaat!  Onze 3de plaats stond dus vast!

Dit resultaat hadden we in het begin van het seizoen absoluut niet verwacht, ik voorspelde een moeilijk seizoen waarin behoud de voornaamste doelstelling was.

In de eerste helft van de competitie bleken de Lokerse dames heel sterk in het behalen van gelijkspelen en verloren we logischerwijs tegen de koplopers Zwijndrecht en Dilbeek. 

Maar in de laatste helft van de competitie kwamen de Lokerse dames echt wel op gang.  Met winst tegen Latem en 2x Ronse en het gelijkspel tegen De Valkaart zijn we op een mooie derde plaats geëindigd.  Dilbeek is kampioen geworden in tweede liga met een nipt verschil in het aantal gewonnen wedstrijden.  Proficiat aan de dames van Dilbeek!

Voorts wens ik mijn speelsters te bedanken voor hun inzet!  Ik heb echt genoten dit seizoen, het waren leuke matchen!  Nogmaals bedankt Elke, Vicky, Caroline, Kaat en Els!

With love,

your captain,

Liesbeth

0 gedachten over “Verslag seizoen Dames 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *