badmintonvlaanderen.toernooi.nl: je homepage voor tornooien en competities

Badminton Vlaanderen (de vroegere VBL) werkt al geruime tijd samen met Visual Reality voor de verwerking van de tornooien en competities. Tot op heden konden jullie alle tornooien en competities terug vinden op de website www.toernooi.nl. Omdat dit een site is met tornooien uit 10-tallen landen en uit verschillende sporttakken was het soms even zoeken alvorens je de nodige informatie terugvond. Daar komt vanaf vandaag verandering in.

Samen met Visual Reality presenteert Badminton Vlaanderen je de website http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl. Deze website mag je gerust een ‘Vlaamse’ versie van toernooi.nl noemen. Net als voorheen vind je er alle competities en tornooien op terug, alleen zal je nu gemakkelijker het gewenste tornooi of competitie terug vinden.

Links bovenaan staat een overzicht van alle Vlaamse competities. Daaronder vind je een overzicht van de meest bezochte Belgische tornooien. In het midden van de pagina vind je een overzicht van je laatst bezochte tornooien. Bij de tabbladen kan je kiezen tussen de laatst gewijzigde tornooien, actieve tornooien, tornooien met openstaande inschrijving, competities en alle tornooien. En last but not least werd de pagina in een jasje van Badminton Vlaanderen gestopt.

Stel nu de website http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl in bij je favorieten.

0 gedachten over “badmintonvlaanderen.toernooi.nl: je homepage voor tornooien en competities

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *