Clubkledij

Spelers mogen tijdens de speelmomenten sportieve kleding dragen naar eigen wens. Het is dus zeker niet verplicht om een clubtenue aan te kopen. Enkel van onze competitiespelers verwachten we dat zij aantreden in onze officiële clubkledij.

Sinds enkele jaren werken we voor onze clubkledij samen met Yonex. Omdat de afname moet gebeuren in bepaalde aantallen, kan er slechts een aantal maal per jaar besteld worden. Via mail wordt u hierover op de hoogte gebracht. Vraag gerust bij de trainers/het bestuur na wanneer een nieuwe bestelronde gepland is.

15 gedachten over “Clubkledij

 1. Beste
  We zouden graag willen weten hoeveel de kostprijs is van de t-shirt en de short. Kunnen wij ook een t-shirt laten drukken zonder zijn naam? Onze zoon groeit snel en dan kunnen we de t-shirt doorgeven aan zijn broers die later ook graag badmintonles willen volgen.

 2. Ik zou graag een nieuw t-shirt bestellen voor mijn zoon. Wanneer kan dit? Dank om mij iets te laten weten.
  Met vriendelijke groeten

 3. Beste Lander.
  Enkele maanden terug heb ik een polo besteld.
  Weet U al wanneer ik die zou kunnen bekomen.
  Mijn naam is Freddy De Cock en speel bij de recreanten.
  Groeten.

  1. De kledij is vorig weekend binnengekomen en moet nu nog via de drukker passeren. We hopen de bedrukte kledij voor de kerstvakantie te kunnen uitdelen.

  1. De kledij is vorig weekend binnengekomen en moet nu nog via de drukker passeren. We hopen deze voor de kerstvakantie te kunnen uitdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *