Competitieverslag Heren 3

Lokerse H3 – Denderleeuw H1 : 7 – 1 : De titel is binnen!!!

Met goede moed en vol motivatie begonnen aan de laatste match van het seizoen. Winnen was kampioen en dus mochten we geen steken laten vallen. In onze sterkste opstelling, want voltallig gingen we aan de slag tegen 1 B2 en 3 C1’s. Zelf met 4 B2’s en 2 geroutineerde dubbelaars in de c1 kon er dus niet al te veel gebeuren. Dus ging de Pense na de eerste 2 vlotte dubbels (dubbel 1 Dries en davy en dubbel 4 pens en wymie) al aan de slag met de flessen champi. Maar dubbels 2 en 3 gingen wat minder vlot. De nonchalance sloeg toe, er werd wat gezweet en zelf ne set prijsgegeven. Twas toch snel 4-0 maar de nonchalance was groot.

De enkels dan: Gelukkig konden we dan Dries opofferen om eerste enkel te spelen en na een kwartierke chip tsjap tchop wast binnen. Stressloos konden Patrick, Pens en ikzelf onze matchen afwerken met al enkele glaasjes champi binnen. Patrick won, ikke verloor maar het mirakel geschiedde toch toen de Pense nadrukkelijk solliciteerde naar een plaatsje in de enkels volgend jaar door de tegenstander op fysiek te pakken. U leest het goed, den tegenstander van de Pens werd rondgespeeld, kreeg dropkes rond zijn oren en werd dus genadeloos uitgeput. Just voor den derden set lag de arme man zelfs uitgeteld op de grond en hij murmelde iets over zijnen hartslag… Proficiat Pens met de overwinning; vooral de Wymie is u nu dankbaar want uw statuut als enkelspeler is onomkeerbaar.

Na de obligate pose foto’s in de sporthal en nog een glaasje champi trokken we richting kleedkamers alwaar we de braspartij konden beginnen. Ik kan geen details geven, maar de lambrisering en het plafond van de douche-ruimte hebben toch een beetje averij opgelopen. Soit: warm douchewater, tahiti schuim en champi samen opdrinken is niet altijd een goed idee maar het heeft toch gesmaakt.

Dan naar de Walter: samen met de ploeg heren 4 (Dirk, de moese, manu, Pieter en daddy is spe el bockie) en een hoopje supporters konden wa dan lekker paardeworsten met frieten eten voor de luttele som van 5.5€; de courting mag dan al graag eens goe gaan eten maar dees smaakt toch ook goe. De nodige pintjes en vedettjes werden door babs vakkundig tijdig bijgevuld zodat we alles goed doorgespoeld kregen.

Na een gemengd wedstrijdje in Oudegem kwamen Totem, Kasteel en nen troep vrouwen de sporthal binnen gewaaid. Ik was voor al onder de indruk van de zatheid van Liesbeth Geers die duidelijk alle remmen losgooit in de nabijheid van den Totem. Ze begonnen zelfs ale geheime telefoonnummers uit te wisselen en orale sex afsprakjes te maken in de mobilhome; ik ga niet verder vertellen… . De avond kabbelde rustig verder, zo rustig dat de Wymie van de geleverde inspanningen ver dood op den toog lag te slapen; de pens nog maar eens vertelde dat hij eigenlijk maar 0.22 gram alcohol in zijn bloed had en dus eigenlijk zijn rijbewijs niet kwijt zou mogen zijn… en de Patrick zijn Katia weer begon over de kalkoenen… . Der zat dus niets anders op om rond een uur of 4 door onze nieuwe prive chaufeur Cathy naar huis gevoerd te worden. Twas een schoon zicht; de Wymie schommelde naar huis op zijne velo, den totem en Liesbeth verdwenen in de nacht; en de poesie en de pens wrongen zich in een pieklein autootje alwaar iedereen huiswaarts keerde. Zou de Pieter goe geslapen hebben; wetende dat zijn kervers vrouwke (nog maar 2 prille maanden een relatie) met 2 zatte mannen in haren auto een tourke aan het doen was …. . O ja hoe is den Davy naar huis geraakt???? toch nie met den auto zeker?

Geslaagde afsluiter van een geslaagd seizoen: de derby tussen heren 3 en heren 2 kan er dus komen maar dan moeten die krabbers zich eerst wel redden in hun reeks natuurlijk
(verslag van Poesieley)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *