Competitieverslag Heren 4

Flee Shuttles H1 – Lokerse H4 : 7 – 1

Als afsluiter mochten we opdraven in Knesselare om Flee Shuttle te bekampen. We vertrokken met zijn vieren : Pieter, Rik, Manu & ik.
We kregen als opponenten Rik (B2), Davy (B2), Kris (C1) & Alexander (D).

De eerste dubbel speelden Pieter & ik stevig, we hadden in elke set de tegenstander beet om dan op de valreep telkens toch die verdomde fouten te maken en te verliezen met 19 & 20. Zonde, maar toch wel heel goe gespeeld.
Rik & Manu speelden de vierde dubbel en verloren ook jammerlijk, dit in 3 lange sets.
Na die eerste twee wedstrijden toch wel wa gezaag van onze kant. De eerste dubbel sneuvelden er 10 veren shuttles. Amaaai wa een prutsen. Iets van Karakal Gold ofzo met heel veel lijm. Nie op te kloppen of ze springen stuk.
Rik deed ook zijn beklag… alle slagen met een beetje kracht op da plastiek vloog meters buiten. Tja tbleken Mavis 500 shuttles te zijn. Nog nooit mee gespeeld, maar die vliegen ………………………

Tja merkten de thuisspelers op : Da is het thuisvoordeel he. Jawadde als al materiaalafwijking als voordeel moet worden ingeroepen. Enne ze hebben er van andere spelers of de PBO nog nooit problemen mee gehad. Maar op het wedstrijdblad vulden ze eerst wel Mavis 300 in rararararara :-0 correctie graag!!

Pieter & Rik begonnen met volle moed de tweede dubbel maar beten in 2 sets in het zand na stevig weerwerk en tevredenheid over de geleverde prestatie.
Manu & ik hadden gezworen het plastieken 500 tje te misbruiken. En dat hebben die van Flee geweten. Ze voelden ze zoeven, zagen ze zelfs niet maar tegen de grond gingen ze. Yes in twee settekes de zege op het bord.

Mmmmm 3 – 1. Nu de enkelkes.
Manu kwam vrij snel van het terrein, Dirk & Pieter leverden kranig weerwerk maar moesten ook plooien. En da was juist wa Rik nie wou doen. Al zijn krachten heeft Die hard Rikkie in de strijd gegooid. Maar uiteindelijk mocht het ook niet baten. In een marathon van 3 sets moest hij uiteindelijk plooien …

De 7 – 1 stond op het bord, details klik hier .
Ondanks die uitslag gingen we met een goed gevoel van het veld, leuke wedstrijden, veel strijd.
Alleen de lach bij de tegenstander ontbrak. De sfeer in de cafetaria ook … leegte & opleg bij een bonneke van … 1,3 EUR lol

tot het volgende seizoen
-verslag by Dirk Bondroit-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *