LBC-Stageweekend 14-15-16 november

Beste badmintonners !

Graag nodigen we jullie uit het 3e weekend van november (vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16) voor een sportief weekend met de oudere Lokerse badmintonjeugd als doelgroep. Dit allemaal in Maasmechelen (http://www.kfh.be/) Naast badmintonnen wordt dit een sportief weekend waarbij andere sporten en activiteiten ook aan bod komen.

Wat is het plan?

  • Vrijdagavond verzamelen we om 18u00 aan de sporthal van Lokeren, wij zorgen voor het vervoer naar Maasmechelen. Wie dit uur niet haalt mag iets laten weten aan Merel Van Eynde, die kan met de latere auto om 19u00 mee.
  • Aankomst in Maasmechelen omstreeks 19u30 waar het avondmaal op ons wacht. Meteen daarna kun je een ontspannende avondactiviteit verwachten onder leiding van Jasper Poppe.
  • Zaterdag doen we overdag enkele sportieve activiteiten, en ’s avonds zal er gebadmintond worden.
  • Zondagochtend gaan we zwemmen in het recreatief zwembad aan ons verblijf, middageten als laatste maaltijd en in de namiddag is er een heus badmintontoernooi, daarna inpakken en wegwezen.
  • Aankomst zondagavond in Lokeren aan de sporthal omstreeks 17u30.

Wat kost het?

100 euro per persoon.

INCLUSIEF:

– 2 overnachtingen

– 6 maaltijden

– vervoer

– shuttles

– zwembad

– alle activiteiten

– eerste 3 drankjes gratis

EXCLUSIEF:

– Er wordt gezorgd voor frisdrank en drank die je aan zeer democratische prijzen kan kopen.

Praktisch?

Om mee te mogen moet je 16 jaar zijn of nog in 2014 16 jaar worden. De doelgroep is de oudere jeugd, dus is de maximumleeftijd 26.

Wat je zeker niet mag vergeten: zwemgerief, sportgerief (binnen en buitenschoenen), badmintonracket, warme kledij (ook handschoenen!) en verkleedkleren thema ‘hippie’. Shuttles hoef je niet mee te brengen, dit wordt voorzien. Ter plaatse kunnen we water bijvullen dus zorg voor een fles of drinkbus.

Ik wil mee, hoe nu verder?

Schrijf je vóór 25 oktober in door een mailtje te sturen naar merel_van_eynde@hotmail.com en door 100 euro te storten naar BE56 7330 3705 0188 met vermelding: NAAM + BADMINTONWEEKEND LBC

Er zijn maximum 24 plaatsen, als het volzet is zullen we kijken naar de betalingsdatum om te kijken wie er nog bij is en wie niet, dus snel zijn is de boodschap!

Wie door omstandigheden moet annuleren kan dit gratis doen tot 25 oktober. Indien je later annuleert krijg je 50 % van het bedrag terug.

Vragen?

Neem contact op met Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *