Verslag Royal Antwerp 3G – Lokerse 2G: 3-5

Onze vaste ploeg was gehalveerd door een blessure, een babyborrel, de Chiro en een loopwedstrijd, maar dan bleven we gelukkig nog met 4 over om in ’t Kiel tegen Royal Antwerp te strijden.

Kristel en ik kregen een herkansing voor onze verloren dubbel tegen Drive, en deze keer leek alles wel vanzelf te gaan. Een onverhoopte zege in twee sets. Tim en Gianni deden niet onder en waren even vlot klaar met hun wedstrijd. In zijn enkel tegen Steven en het net maakte Tim soms een foutje te veel (met fronsende ouders tot gevolg) waardoor de tweede set nog tot verlengingen kwam, maar uiteindelijk werden die (en de match) dan toch gewonnen. Gianni enkelde ondertussen tegen Yves, en won dankzij knap spel -alweer- vlot in twee sets.

4-0 voorsprong, dat zag er goed uit. Kristel is ondertussen zo enthousiast om te enkelen dat ze graag de eerste wou spelen. Een stunt tegen Mercedes bleef echter uit. Ik enkelde ondertussen tegen Jessie in een match die we achteraf verkozen hebben tot de “meest technische” (ahum). 5000 clears, een pauze op 10, en 3 vermoeiende sets later trok ik toch aan het langste eind, waarmee meteen ook de overwinning binnen was. Hoewel we eigenlijk ook nog wel een mixje wilden winnen, kwam dat er niet meer van. Tim en Kristel gaven de tweede set in de verlengingen weg, en konden in de derde niet meer aanklampen. Gianni en ik speelden voor het eerst samen en moesten nog wat zoeken. Na al dat geclear in mijn enkel kreeg ik er geen deftige korte opslagen of mooie dropjes meer uit, en hoewel we er nog leken door te komen in de tweede set, verloren we de match toch in de verlengingen. Dus op het einde 4 toch een beetje teleurgestelde spelers, maar we hadden natuurlijk wel de winst binnen en onze 3 supporters waren nog zo enthousiast dat ze eindelijk naar de cafetaria mochten. Alwaar we zeer genoten hebben van de lekkere sandwiches, waarvoor dank aan de sympathieke Antwerpenaren!

Blijkbaar moeten we van elk verslag altijd iets onthouden dus bij deze:

– 2G doet dat goed met momenteel 6 punten op 6!

– Tim moet meer tornooi matchen spelen voor de competitie (brasschaat winnen in een poule van 3 is niet voldoende)

– Volgende keer mag Kristel weer het verlag schrijven 🙂

Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *