Nieuws topsportschool

Na een tijdje wat minder internationale tornooien staan er de komende weken wel enkele leuke uitdagingen op het programma voor de topsportschoolatleten.
Op één ervan kan je zelf heel wat atleten aan het werk zien in Antwerpen ( Edegem) zelf.

Woensdag 1 april vertrekt de nationale ploeg U19 met 5 TSS-atleten en 2 pas-afgestudeerde TSS ( Janssens – Decoster ) atleten naar het Europees Kampioenschap team en individueel in Milaan – 3 – 12 april.
Deze atleten zullen op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april aantreden in het ploegentornooi. Afhankelijk van de resultaten zal er al dan niet op maandag nog gespeeld moeten worden.
Vanaf 7 april zal het individueel tornooi starten. De loting van de individuele kampioenschappen is bij het schrijven van deze preview nog niet gekend. In het teamtornooi komen we uit tegen Frankrijk, Tsjechië en Slovenië. Frankrijk is de groepsfavoriet.
Zoals steeds zal ik u – indien mogelijk – verder op de hoogte houden van de prestaties van deze spelers gedurende het tornooi.

TSS Atleten
Dierickx – Van Wel – Abts – Golinski – Barrez

Meer info op :
TEAM
INDIVIDUEEL
Site EK U19

Tijdens het paasweekend staat er het internationaal jeugdtornooi van OLVE (EDEGEM) 11 – 13 april op het programma. Hier treden bijna alle spelers van de TSS aan. Enkel de U19’ers zijn afwezig ten gevolge van het EK. De ideale kans om de jongere groep van de Topsportschool aan het werk te zien. De meeste kans maak je op zaterdag. Op paasmaandag zijn er de finales van de verschillende disciplines..

Na het tornooi zal u ongetwijfeld een verslag van de trainers ter plaatse op de website van de VBL kunnen terugvinden.

TSS Atleten
Van Boven – Spanhove – Lanckriet – De Dauw – Marcoen – Put – Van den Broeck – Van Hemelrijck – Descheemaecker – Maes

Meer info op :
Site OLVE

De week nadien treedt de U13 en U15 selectie aan op het internationale jeugdtornooi van Arnhem ( NED ) 18 – 19 april. Dit tornooi maakt deel uit van het Junior Master Circuit in Nederland en heel wat van de jongeren zullen hun best doen om hun kwalificatie voor het eindtornooi te behalen. Na en tijdens het tornooi zul u de nodige informatie op onderstaande link kunnen terugvinden alsook op de site van de VBL

TSS atleten:
Van Boven– De Dauw – Lanckriet – Marcoen – Put – Spanhove – Van den Broeck

RESULTATEN
Site Almere

Sportieve Groeten,

An Soenens
Hoofdtrainer topsportschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *