Sam op 8-Nations U15


Nieuws voor de badmintonliefhebbers ‘pur sang’ – een niet te missen tornooi – “8 NATIONS U15”.
Vanaf donderdag 19 februari vindt in ons land een prestigieus internationaal jeugdbadmintontornooi plaats. De Europese top van de U15 zal aanwezig zijn in Mechelen (in de Nekker), en ook ons land is vertegenwoordigd. Meer nog, voor het eerst in de geschiedenis van onze club LBC, is er ook een jeugdspeler van onze club geselecteerd voor deelname aan de “8 NATIONS”, met name Sam Van den Broeck. Voor iedereen die graag eens badminton op Europees topniveau ziet, moet zeker één van de vier dagen eens gaan kijken. De gelegenheid om dergelijke toppers aan het werk te zien krijg je maar zelden in ons land, een echte aanrader dus.
Deelnemende landen zijn Denemarken (met hun allerbeste team -en dit is zelfs wereldtop – ), Zweden, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Zwitserland en België. Een extra gegeven is dat er uiteraard een bekende van onze club meedoet. Sam speelt zeker op donderdag en vrijdag enkele wedstrijden… en als hij goed presteert, misschien ook nog op zaterdag en zondag. Allen daarheen… Sam kan zeker alle aanmoedigingen gebruiken.

AANRADER: Op donderdag (vanaf 17u) kan je de Belgen (met Sam) aan het werk zien tegen Zweden. Op hetzelfde ogenblik worden ook Denemarken – Engeland & Nederland – Frankrijk gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *