Verslag Jeugdolympiade


Sandro en Matteo

Siebe, Lander en Leander

12 april 2012, Jeugdolympiade voor de Zilveren medaille.
Om half elf afgesproken met 3 jeugdspelers van Lokerse BC op domein puyenbroek. Allemaal klaar om die zilveren medaille binnen te halen. Blijkbaar waren er 2 andere Lokerse BC spelers al klaar met de testen. Matteo en Siebe. Beiden haalden ze met glans hun Zilveren medaille.

Bij ons begonnen Sandro, Lander en Leander aan hun eerste proeven. Tegen iets voor 12 waren ze klaar met de 5 opdrachtjes die ze zo goed mogelijk probeerden uit te voeren. Het verdikt, van de 3 haalden er 2 de limiet van 40 punten voor het zilver. Lander en Sandro. Leander strandde net onder deze limiet en blijft dus steken op de bronzen medaille die hij al meenam op de training voor de vakantie.

Voor Sandro zat het er op. Matteo had nog niet genoeg van het sporten en was reeds verder gegaan met de voetbalproeven waar hij net geen medaille haalde, maar bij handbal vond hij dan wel de mogelijkheid om de 40 punten binnen te halen. Wat hij later in tennis nog wist te behalen moeten we jullie schuldig blijven.

Lander en Leander wouden ook nog verder gaan. Ze haalden beiden nog een zilveren plak bij handbal. Na de middag gingen ze beiden nog voetballen. Het onweer ging bijna roet in het eten strooien, maar toch tussen de regen door gingen ze beiden nog hun kans.  Lander haalde hierbij zijn 3de zilveren medaille op rij. Voor Leander bleken de opdrachten net iets te moeilijk.

Voor ons hebben ze hun best gedaan,

Groeten

Kimberley & Nicolas

0 gedachten over “Verslag Jeugdolympiade

  1. Proficiat aan al onze jonge sporters met het behalen van ‘verschillende’ medailles. Knappe prestaties !!!

  2. Matteo behaalde voor Basket en Tennis ook nog een medaille, bij tennis zat hij ver boven zijn 40 punten, opletten want ze willen hem dringend in de tennisclub, gelukkig ligt zijn hart nog steeds bij badmintonnen.
    Hij wou nog een keer voetballen, maar inderdaad het onweer heeft roet in het eten gegooid, toch bij al een super dag voordiegene die graag aan sport doen…..
    ook nog eens proficiat aan de andere kandidaten, lokeren staat toch weer op de lijst, doe zo verder……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *